mulders-gm.nl

Een Man Is Geen Man

PUBLICATIE DATUM augustus 2003
BESTANDSGROOTTE 8,22
ISBN 9789058312464
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Margarida Rebelo Pinto
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een Man Is Geen Man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margarida Rebelo Pinto. Lezen Een Man Is Geen Man online is nu zo eenvoudig!

Vera houdt van geen enkele man en heeft er daarom meerdere. Ze heeft een onverwerkte relatie met Joao achter de rug, een gelegenheidsvriendje dat Tiago heet, en ze heeft Luis, een oudere minnaar.Als Vera op die ene bewuste dag niet naar Porto was gegaan, had ze nooit Manel ontmoet, op wie ze halsoverkop verliefd wordt. Maar de wereld is klein: Manel blijkt bevriend te zijn met haar beste maatje Alfonso en draagt een geheim met zich mee dat Joao al jaren probeert te achterhalen. Schaamteloos zet Joao Vera in om erachter te komen hoe de zaken in elkaar steken. De toch al stormachtige verhouding tussen Vera en Manel komt onder grote druk te staan.Een man is geen man is een hilarisch verhaal over liefde, waarin vrienschap een factor van onschatbare waarde blijkt te zijn.De prachtige steden Porto en Lissabon vormen de achtergrond van deze vermakelijke roman over een onafhankelijke carrièrevrouw die haar beroepsleven op orde heeft, maar in haar privéleven maar wat aanmoddert.

...baarmoeder en eierstokken had gehad, zou ik graag zwanger willen worden ... Vruchtbaarheidsproblemen bij de man - Freya ... . Of dat in een relatie met een man of vrouw is, of iemand daartussenin zou zijn, weet ik niet. Ik weet dat ik op allerlei verschillende personen verliefd kan worden. Voor de buitenwereld zou het misschien een gek gezicht zijn, een man met een baby in zijn buik. Voor een kind is het geen pretje om noch jongen noch meisje te zijn, maar ook de ouders dringen er soms op aan dat er geopereerd wordt. ... Zij zijn geboren met onduidelijke geslachtskenmerken en voelen zi ... Een man met deze 10 eigenschappen is niet te vertrouwen ... . ... Zij zijn geboren met onduidelijke geslachtskenmerken en voelen zich vaak ook tussen de geslachten in. Ze zijn geen man en geen vrouw, of ze zijn zowel man als vrouw. Het is een groot probleem voor mensen die zich geen vrouw of man voelen. Dat de taal hen alsnog bestempelt als 'hij' of 'zij.' De nieuwe voornaamwoorden 'hen' en 'hun' moeten niet alleen hun emancipatie mogelijk maken, maar die van iedereen. Wat de vier belangrijkste dingen zijn die een man zoekt in een relatie en hoe je die kan gebruiken om een man verslaafd aan je te maken.; Waarom het onverstandig is continu aandacht te vragen van een man, ook als dat voor leuke dingen is.; Hoe het komt dat mannen soms erg koppig en stuurs kunnen zijn en waarom ze alles zelf willen doen - ook als jij een taak net zo goed kan uitvoeren als hem. Geen man is bang om een vriendschap te ruïneren ; Analyseren en manipuleren werkt niet. Je blijft 'vrienden' omdat hij je niet leuk genoeg vindt. Een andere reden waarom hij niet op je af komt, is omdat dat hij bang is om afgewezen te worden. Een vriend of een man die gevoelloos is kan ontzet...