mulders-gm.nl

Schaduwzicht

PUBLICATIE DATUM maart 2018
BESTANDSGROOTTE 8,55
ISBN 9781507178126
TAAL NEDERLAND
AUTEUR E.J. Stevens
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schaduwzicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.J. Stevens. Lezen Schaduwzicht online is nu zo eenvoudig!

Winnaar van de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, en finalist voor Beste Urban Fantasy Serie. **Welkom in Harborsmouth, waar monsters over straat lopen, onzichtbaar voor het oog van de mens... behalve voor wie een 'helder zicht' heeft zoals Ivy Granger. **Sommige dingen blijven beter ongezien.Ivy Grangers helderziendheid geeft haar leven eindelijk zin. Ivy en haar beste vriendin Jinx zijn niet stinkend rijk, maar hun paranormale detectivebureau betaalt de rekeningen, meestal toch. Hun enige zorg is de verveling van een saaie dag en de af en toe gekke klanten, tot er een demon hun deur binnenwalst. Demonen zijn nooit een goed teken. Een demonadvocaat die een waterelf vertegenwoordigt? Er zijn al vreemdere dingen gebeurd. En het wordt steeds vreemder, want een bloeddorstige nachtmerrie bedreigt het stadje Harborsmouth. Er zit bloed in het water.Kelpies hebben de reputatie mensen op te eten. Helaas, zijn de kelpies de klant. Wanneer een elf van het Slechte Hof met zulke kwaadaardige bedoelingen het water van je stad onveilig maakt, moet je moeilijke keuzes maken. Het minste van twee kwaden... Schaduwzicht is de eerste roman in de urban fantasie bestsellerserie Ivy Granger van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, paranormaal mysterie, magie, donkere humor, eigenaardige personages, bloedzuigende vampiers, flirterige demonen, sarcastische waterspuwers, sexy gedaanteverwisselaars, temperamentvolle heksen, psychotische elfen, en brutale, hartstikke leuke heldinnen. De Ivy Granger-serie heeft reeds verschillende prijzen gewonnen, waaronder de BTS Red Carpet Award voor Beste Roman, de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, Beste Urban Fantasy Roman, en finalist voor de Beste Urban Fantasy Serie.

...antasy (4) € 20,45 - + Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium) Summary; Excerpt; About the author ; Reviews; Summary ... Het 3e ras - Schaduwzicht - boekscout.nl ... . Zes rassen bevolkten de wereld. Al snel overheerste de ... Schaduwzicht is de eerste roman in de urban fantasie bestsellerserie Ivy Granger van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, paranormaal mysterie, magie, ... Kelpies hebben de reputatie mensen op te eten. Helaas, zijn de kelpies de klant. Wanneer een elf van het Slechte Hof met zulke kwaadaardige bedoeli ... dubbelbeeld, schaduwbeel, fel licht, wazig, uitval, glare ... ... ... Kelpies hebben de reputatie mensen op te eten. Helaas, zijn de kelpies de klant. Wanneer een elf van het Slechte Hof met zulke kwaadaardige bedoelingen het water van je stad onveilig maakt, moet je moeilijke keuzes maken.Het minste van twee kwaden…Schaduwzicht is de eerste roman in de urban fantasie bestsellerserie Ivy Granger van E.J. Stevens. Schaduwzicht (eBook) Schaduwzicht is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Schaduwzicht PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Schaduwzicht. Winnaar van de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, en finalist voor Beste Urban Fantasy Serie. Schaduwzicht is de eerste roman in de urban fantasie bestsellerserie Ivy Granger van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, paranormaal mysterie, magie, donkere humor, ... This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue In het licht van de schaduw (Paperback). Uit het voorwoord van prof.dr. Frits de Lange: ''Miny Potze levert met haar boek een waardevolle bijdrage aan... Schaduwzicht (Dutch Edition) - Kindle edition by E.J. Stevens, Debbie Verschueren. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Schaduwzicht (Dutch Edition). Schaduwzicht is de eerste roman in de urban fantasie bestsellerserie Ivy Granger van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, paranormaal mysterie, magie, donkere humor, ... Download immediato per Schaduwzicht, E-book di E.J. Stevens, pubblicato da Sacred Oaks Press. Disponibile in EPUB, Mobi...