mulders-gm.nl

De Kerstvlam van de Alpha

PUBLICATIE DATUM januari 2017
BESTANDSGROOTTE 7,69
ISBN 9781507169384
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Aj Tipton
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Kerstvlam van de Alpha in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aj Tipton. Lezen De Kerstvlam van de Alpha online is nu zo eenvoudig!

Als een mooie beer vormwisselaar en een sexy brandweerman bij elkaar komen wordt de vakantie heet, heet , heet!De briljante beer vormwisselaar Donna Mechka heeft haar leven lang geprobeert te voldoen aan de verwachtingen van haar rijke familie. Wanneer een menselijke ex brandweerman, Dean, de lobby van haar hotel binnenloopt op kerstavond lijkt het er op dat ze de man van haar dromen gevonden heeft. Maar de onderzoeken van Dean brengen hem dichter en dichter bij de ontdekking van de magische geheimen van het hotel. Donna moet nu besluiten wat belangrijker is, haar opbloeiende liefde of haar carriere.Dean Michaelson hield eens van Kerstmis, maar nu niet meer. Als zijn nieuwe post als brandweerinspecteur hem naar het ijshotel voert waar Donna werkt is hij bang dat hij over een dodelijke, nucleaire val gestruikeld is. Als hij de manager met de prachtige, volle vormen ervan verdenkt de waarheid te verbergen heeft hij geen keuze, hij moet op eigen houtje aan het onderzoeken. Hij is er zich daarbij niet van bewust dat hij een ondergrondse wereld van gevaar en magie binnentreedt. Zal de aantrekkingskracht tussen Dean en Donna uitgaan voor het de kans heeft te ontvlammen?Deze paranormale romance voor volwassenen speelt zich af rond moedige pixies, smeulend strip poker en de romance van een brandweerman die te heet is om aan te pakken.Deze op zichzelf staande novelle is onderdeel van de ''Beer Vormwisselaars Miljardair'' serie die in willekeurige volgorde gelezen kan worden. Er zijn geen clifhangers en elk kort verhaal eindigt zoals het zou moeten, en ze leefden nog lang en gelukkig.

...e vakantie heet, heet , heet!De briljante ... De Kerstvlam van de Alpha (Dutch Edition) eBook: Tipton ... ... ... Read De Kerstvlam van de Alpha by AJ Tipton for free with a 30 day free trial. Read unlimited* books and audiobooks on the web, iPad, iPhone and Android. Zorgvuldig rekenen. Added 29 mins ago. Islamkunde islamwissenschaft deutschen k. Added 56 mins ago. GOD NIET TE GELOVEN. Added 29 mins ago. Ethica. De Kerstvlam van de Alpha book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Als een mooie beer vormwisselaar en een ... De Kerstvlam van de Alpha (Dutch Edition) eBook: Tipton ... ... . Als een mooie beer vormwisselaar en een sexy brandweerman ... Read "De Kerstvlam van de Alpha" by AJ Tipton available from Rakuten Kobo. Als een mooie beer vormwisselaar en een sexy brandweerman bij elkaar komen wordt de vakantie heet, heet , heet! De brilj... De Kerstvlam van de Alpha (Dutch Edition) - Kindle edition by AJ Tipton,...