mulders-gm.nl

Bouquet 3975 - Machtig en Grieks

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 4,4
ISBN 9789402536157
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Maya Blake
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 3975 - Machtig en Grieks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maya Blake. Lezen Bouquet 3975 - Machtig en Grieks online is nu zo eenvoudig!

Dans je de hele nacht met mij? Alexandros Christofides is woedend. Er is geld van hem gestolen en - wat veel erger is - een kostbaar familie-erfstuk. Hij moet en zal zijn bezit terugkrijgen en hij weet ook precies hoe: door Sage Woods, de zus van de dief, te gebruiken als lokaas. Als hij ervoor zorgt dat zij volledig in zijn macht is, zal dat haar broer uit zijn schuilplaats lokken... Sage kan het niet geloven: ze mag auditie doen voor de meest prestigieuze dansschool ter wereld. Haar droom komt uit! Wel vreemd dat de auditie plaatsvindt op een Grieks privé-eiland... Algauw ontdekt ze hoe de vork in de steel zit: Alexandros heeft de auditie geregeld en haar zo hierheen gelokt. Nu zit ze dus gevangen op een paradijselijk eiland, met een arrogante, maar razend aantrekkelijke, Griekse tycoon!

... Download en lees het boek Bouquet 3220 - Grieks en onweerstaanbaar op onze website mmark ... bol.com | Bouquet 3973 - Vurige tycoon (ebook), Lynne ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Bouquet 3220 - Grieks en onweerstaanbaar in PDF, ePUB, MOBI. 'Machtig en ongenaakbaar' - Lynne Graham 'Grieks en verleidelijk' - Sharon Kendrick ... Levend in 2018 vind ik de situaties in vooral Machtig en ongenaakbaar en Grieks en verleidelijk erg onwaarschijnlijk. ... Dit 4000 e exemplaar binnen de Bouquet reeks kan mij helaas niet bekoren waardoor ik niet verder kom dan 2 sterren. Is deze adembenemend knappe Griek echt in háár geïnteresseerd? Janine kan gewoon nie ... Bouquet e-bundel nummers 3973 - 3976 (ebook) op Boekkado.nl ... . Is deze adembenemend knappe Griek echt in háár geïnteresseerd? Janine kan gewoon niet geloven dat Nikos Kyriades iets ziet in een vrouw als zij. Toch is dat zo, beseft ze tijdens een paar fantastische dagen in zijn luxevilla op een romantisch Grieks eiland - en vooral tijdens de vurige nachten in zijn kingsize bed. Maar dan, net als ze zich gelukkiger voelt dan ooit, blijkt het allemaal ... Evangeline valt als een blok voor Markos Lyonedes, al heeft de knappe Griek de reputatie een rokkenjager te zijn. Na alles wat ze heeft meegemaakt, wíl ze immers nooit meer een vaste relatie. Maar als haar grootste wens opeens in vervulling lijkt te gaan, begint ze zich toch af te vragen of ze niet beter op zoek kan gaan naar een man die wél gelooft in `nog lang en gelukkig'... Dit verhaal ......