mulders-gm.nl

Vier vrijgezelle vriendinnen

PUBLICATIE DATUM februari 2017
BESTANDSGROOTTE 8,29
ISBN 9781370501885
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Els Mertens
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vier vrijgezelle vriendinnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els Mertens. Lezen Vier vrijgezelle vriendinnen online is nu zo eenvoudig!

Amy, Lien, Jessy en Laura zijn vier vriendinnen die samen op vakantie vertrekken, nadat ze allemaal werden gedumpt. Omdat ze het zo leuk vonden samen, en ze er niet naar uitkijken om weer alleen te gaan wonen, besluiten ze om te gaan samenwonen. Maar dan valt er iets voor, waardoor de toekomst er plots helemaal anders uit ziet!.'Vier vrijgezelle vriendinnen' is een verhalenreeks die zich afspeelt in één jaar tijd, beginnend met een deugddoende vakantie en eindigend met een toekomst die er helemaal anders uit ziet dan eerste voorgesteld.Sinds mijn tienerjaren is schrijven een grote passie. Door succesvol mee te doen aan wedstrijden begon het te kriebelen om een stap verder te gaan: een boek schrijven. Ik debuteerde met mijn verhaal 'Als haat en liefde samen komen' en publiceerde al verschillende kortverhalen. In 2016 bracht ik mijn eerste roman uit, getiteld 'De blog naar vrijheid'.Met deze reeks hoop ik me definitief te kunnen profileren als schrijfster van Chicklit.

...vakantie en eindigend met een toekomst die er helemaal anders uit ziet dan voorgesteld ... Vier vrijgezelle vriendinnen by Els Mertens ... . Vier vrijgezelle vriendinnen. Amy, Lien, Jessy en Laura zijn vier vriendinnen die samen op vakantie vertrekken, nadat ze allemaal werden gedumpt. Omdat ze het zo leuk vonden samen, en ze er niet naar uitkijken om weer alleen te gaan wonen, besluiten ze om te gaan samenwonen. Maar dan valt er iets voor, waardoor de toekomst er plots helemaal anders uit ziet!. Vier vrijgezelle vriendinnen book. Read reviews from world's largest community for r ... Vier vrijgezelle vriendinnen by Els Mertens ... . Vier vrijgezelle vriendinnen book. Read reviews from world's largest community for readers. De volledige vrijgezellenreeks, gebundeld in één boek!Amy,... Vier vrijgezelle vriendinnen | Mertens, Els | ISBN: 9789402160444 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Bekijk volledige afleveringen van onze programma's op VIER.be Vier vrijgezelle vriendinnen 3 - Drie vrijgezellen en een moeder. Deel 3 van de reeks ""Vier vrijgezelle vriendinnen."" Liens zwangerschap loopt ten einde. De eerste weken na de bevalling krijgt ze heel veel steun, maar dan beginnen de meiden weer meer hun eigen gang te gaan. Amy, Lien, Jessy en Laura zijn vier vriendinnen die samen op vakantie vertrekken, nadat ze allemaal werden gedumpt. Omdat ze het zo leuk vonden samen, en ze er niet naar uitkijken om weer alleen te gaan wonen, besluiten ze om te gaan samenwonen. Maar dan valt er iets voor, waardoor de toekomst er plots helemaal anders uit ziet!. 'Vier vrijgezelle vriendinnen' is een verhalenreeks die zich ... Amy, Lien, Jessy en Laura zijn vier vriendinnen die samen op vakantie vertrekken, nadat ze allemaal werden gedumpt. Omdat ze het zo leuk vonden samen, en ze er niet naar uitkijken om weer alleen te gaan wonen, besluiten ze om te gaan samenwonen. Maar dan valt er iets voor, waardoor de toekomst er plots helemaal anders uit ziet!. 'Vier vrijgezelle v Bestel Vier vrijgezelle vriendinnen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies OMSCHRIJVING. Amy, Lien, Jessy en Laura zijn vier vriendinnen die samen op vakantie vertrekken, nadat ze allemaal werden gedumpt. 'Vier vrijgezelle vriendinnen' is een verhalenreeks die zich afspeelt in één jaar tijd, beginnend met een deugddoende vakantie onder vier vriendinnen ...