mulders-gm.nl

Kus van de dokter - Doktersroman 35B

PUBLICATIE DATUM 2012-04-20
BESTANDSGROOTTE 9,66
ISBN 9789461990464
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dianne Drake
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kus van de dokter - Doktersroman 35B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dianne Drake. Lezen Kus van de dokter - Doktersroman 35B online is nu zo eenvoudig!

White Elk Hospital 1: Ook in een klein ziekenhuis als het White Elk Hospital lopen de gemoederen soms hoog op... Gewoonlijk houdt dokter Neil Ranard zich verre van relaties. Daarom is de enorme aantrekkingskracht die zijn nieuwe - zwangere - collega Gabrielle Evans op hem uitoefent des te verrassender. Na de bevalling weet hij het zeker. Hij wil deze mooie vrouw en haar baby in zijn leven. Voor altijd! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

...er** - Doktersroman Extra 35, 2-in-1. (1) EEN BIJZONDERE BESLISSING - Tegen de wens van haar familie in ... Harlequin dokt rom 35b kus van de dokter van Dianne Drake ... ... ... Dokter van haar hart - Doktersroman 36B. White Elk Hospital 2: Ook in een klein ziekenhuis als het White Elk Hospital lopen de gemoederen soms hoog... Harlequin dokt rom 35b kus van de dokter. White Elk Hospital 1: Ook in een klein ziekenhuis als het White Elk Hospital lopen de gemoederen soms hoog op... Gewoonlijk houdt dokter Neil Ranard zich verre van relaties. Daarom is de enorme aantrekkingskracht ... Kus van de dokter eBook door Dianne Drake - 9789461990464 ... ... ... Gewoonlijk houdt dokter Neil Ranard zich verre van relaties. Daarom is de enorme aantrekkingskracht die zijn nieuwe - zwangere - collega Gabrielle Evans op hem uitoefent des te verrassender. Lees „Een bijzondere beslissing ; Kus van de dokter Het Huis Kolovsky & White Elk Hospital" door Carole Marinelli verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) EEN BIJZONDERE BESLISSING - Tegen de wens van haar familie in kiest Annika Kolovsky voor een carrière in de verpleeg... De bestverkochte boeken: Dianne drake. Waar ben je naar op zoek? Bestseller Boeken (1) EEN BIJZONDERE BESLISSING - Tegen de wens van haar familie in kiest Annika Kolovsky voor een carrière in de verpleegkunde. Iedereen is ervan overtuigd dat zo'n rijkeluiskind als zij het niet lang zal volhouden, maar ze heeft zo haar redenen om door te zetten. Het valt haar inderdaad zwaar, vooral ook omdat ze constant wordt afgeleid door de wel heel aantrekkelijke kinderarts Ross Wyatt.. Liefde overwint alles... zelfs doorwaakte nachten! (1) KUS VAN DE DOKTER - Dianne Drake Gewoonlijk houdt dokter Neil zich ver van relaties. Des te verrassender is de enorme aantrekkingskracht die zijn nieuwe - zwangere - collega Gabrielle op hem uitoefent. Na de bevalling weet hij het zeker. Hij wil deze mooie vrouw én haar baby in zijn leven. Spijt als haren op haar hoofd heeft dokter Violet Connelly van de hartstochtelijk kus tussen haar en haar collega Evan Hunter. Hoe onprofessioneel kun je zijn? Het wordt zo mogelijk nog pijnlijker wanneer ze juist met hem voor een medisch programma naar Afrika wordt uitgezonden. Ze is de kus nog lang niet vergeten, en dat zal daar alleen nog maar moeilijker worden... Lees „Date met de dokter ; Flirt met de baas ; Kus van de chirurg ; Nacht met de arts 4-in-1" door Carol Marinelli verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Single in Sydney Ruby, Tilly, Ellie en Jess, collega's in het Eastern Beaches Hospital, zij...