mulders-gm.nl

Vakkundig verleid

PUBLICATIE DATUM februari 2012
BESTANDSGROOTTE 9,24
ISBN 9789461707673
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kate Hoffmann
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vakkundig verleid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hoffmann. Lezen Vakkundig verleid online is nu zo eenvoudig!

Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich nu eenmaal leiden door hun hormonen, en daar doe je niets aan. Dus wil ze het liefst rechtsomkeert maken wanneer ze sexy Max Morgan tegen het lijf loopt, op wie ze sinds jaar en dag verliefd is. Maar o, wat is hij charmant... en lief... en zorgzaam... Helemaal niet zoals ze dacht dat hij zou zijn! Vast te mooi om waar te zijn, dus... of niet? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

...DF EPUB Kindle Nederlands Gratis 2017 .. ... Vakkundig verleid ; Partners in crime van Kate ... ... . Propaganda veranderde het Duitse volk in nazi's Na de machtsovername in 1933 bouwde de nazitop de perfecte propagandamachine op. De Duitsers werden doodgegooid met de heilsboodschap van het regime, of ze nu op straat liepen, de krant lazen of een bioscoopje pikten. Vakkundig verleid ; Partners in crime | ISBN 9789461701428 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get ... Vakkundig verleid - eBook 9461707673… - voor €1,49 ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! Vakkundig verleid / Partners in crime / Donna Kauffman ; [vert. uit het Engels: Maureen Vos].. [Kate Hoffmann; Donna Kauffman; Annemiek Pince van der Aa]...