mulders-gm.nl

Vakkundig verleid

PUBLICATIE DATUM februari 2012
BESTANDSGROOTTE 4,91
ISBN 9789461707673
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kate Hoffmann
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vakkundig verleid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hoffmann. Lezen Vakkundig verleid online is nu zo eenvoudig!

Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich nu eenmaal leiden door hun hormonen, en daar doe je niets aan. Dus wil ze het liefst rechtsomkeert maken wanneer ze sexy Max Morgan tegen het lijf loopt, op wie ze sinds jaar en dag verliefd is. Maar o, wat is hij charmant... en lief... en zorgzaam... Helemaal niet zoals ze dacht dat hij zou zijn! Vast te mooi om waar te zijn, dus... of niet? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

...N 9789461707673 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Vakkundig verleid ; Partners in crime van Kate ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De koopjesjager vakkundig verleid. De Action groeit als kool en heeft de HEMA al achter zich gelaten. Koopjesjagers komen massaal af op de lage prijzen en het voortdurend wisselende, maar actuele assortiment. Bestel Vakkundig verleid van Kate Hoffmann. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vakkundig verleid is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Vakkundig verleid PDF te downloaden op onze ... Vakkundig verleid - eBook 9461707673… - voor €1,49 ... . We raden u aan het boek van Vakkundig verleid PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Vakkundig verleid Vergelijken - Vakkundig verleid / Partners in crime (e-Book) (Kate Hoffmann) ISBN: 9789461701428 - (1) Vakkundig Verleid - Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn… Vakkundig verleid ; Partners in crime. (1) VAKKUNDIG VERLEID - Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich nu eenmaal leiden door hun hormonen, en daar doe je niets aan. Dus wil ze het liefst rechtsomkeert maken wanneer ze sexy Max Morgan tegen het lijf loopt, op wie ... (1) VAKKUNDIG VERLEID - Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich nu eenmaal leiden door hun hormonen, en daar doe je niets Harlequin White Silk 26 Kate Hoffmann - Vakkundig verleid | Donna Kauffman - Partners in crime - Verhalen waarbij de schrijvers net iets verder gaan. Sexy stomende hete mannen, en stoere zelfverzekerde vrouwen. Vergelijken - Vakkundig verleid - Kate Hoffmann - ebook ISBN: 9789461707673 - Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich… Vakkundig verleid. Mannen ga je toch niet g...