mulders-gm.nl

Bouquet 4046 - Gevaarlijke verleider

PUBLICATIE DATUM april 2019
BESTANDSGROOTTE 9,14
ISBN 9789402540024
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lucy Monroe
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 4046 - Gevaarlijke verleider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Monroe. Lezen Bouquet 4046 - Gevaarlijke verleider online is nu zo eenvoudig!

Is het liefde of verraad? Basilio Perez staat bekend om zijn trouw aan zijn familie. Dus als hij hoort dat Miranda Smith op het punt staat de goede naam van de Perez-familie door het slijk te halen, besluit hij haar tegen te houden - door haar te verleiden. Hij had echter niet verwacht dat haar schoonheid hem zo zou overdonderen... Miranda kan haar geluk niet op als blijkt dat de adembenemend knappe Spanjaard voor wie ze als een blok is gevallen hetzelfde voor haar voelt. Maar als ze hem iets vertelt wat haar al jaren dwarszit, onthult hij zijn ware bedoelingen. Was zijn gepassioneerde verleiding alleen maar bedoeld om haar ervan te weerhouden met haar verhaal in de openbaarheid te treden?

...aatste luchtmeester Bouquet e-bundel nummers 3735-3742 (8-in1) Bouquet e-bundel nummers 3739-3742 (4-in-1) Bouquet e-bundel nummers 3743-3746 (4-in-1) ... bol.com | Bouquet e-bundel nummers 4045 - 4052 (ebook ... ... ... Gevaarlijke verleider . Gevallen voor de Griek . Gevallen voor de Italiaan . Gevallen voor de miljonair . Gevallen voor de prins Bouquet e-bundel nummers 3735-3742 (8-in1) Bouquet e-bundel nummers 3739-3742 (4-in-1) Bouquet e-bundel nummers 3743-3746 (4-in-1) ... Gevaarlijke verleider . Gevallen voor de Griek . Gevallen voor de Italiaan . Gevallen voor de miljonair . Gevallen voor de prins De leden van de fa ... PDF ePUB - Bouquet 4046 - Gevaarlijke verleider ... ... Gevaarlijke verleider . Gevallen voor de Griek . Gevallen voor de Italiaan . Gevallen voor de miljonair . Gevallen voor de prins De leden van de familie Corretti vechten om hun imperium te redden. Maar in het heetst van de strijd dreigen ze iets veel waardevollers te verliezen: hun hart... Deel 6 Lia Corretti, het buitenbeentje van de familie, staat tijdens een glamourbruiloft alleen in het donkerste hoekje van de imposante danszaal. Dan ziet ze hem, ook een loner, tot wie ze zich ondanks zijn duistere uitstraling ... Bouquet 1 - Machtige verleiders 1. Ze zijn adembenemend knap, schathemelrijk en als ze willen buitengewoon charmant. Probeer deze machtige verleiders... Lees „Bouquet Special Penny Jordan Huwelijksklokken met Kerstmis ; Siciliaanse verleider ; Bruid met kerst 3-in-1" door Penny Jordan verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Drie heerlijk romantische kerstverhalen van Penny Jordan - de onbetwiste Queen of Romance! (1) HUWELIJKSKLOKKEN MET KERS... Ze zal zich uit alle macht verzetten - hoe onweerstaanbaar hij ook is! Hem haar haar tweeling laten afpakken? Dat nooit! Sasha is woedend wanneer ze ontdekt dat Gabriel Cabrini de voogd. over haar zoontjes heeft gekregen. Waarom moest uitgerekend hij, de enige persoon die ze nooit meer tegen hoopte te komen, weer in haar leven verschijnen, en dan ook nog op deze manier? Ze zal zich verzetten ... Ze zijn adembenemend knap, schathemelrijk en als ze willen buitengewoon charmant. Probeer deze machtige verleiders maar eens te weerstaan... (1) VERLIEFD OP DE SICILIAAN - Sharon Kendrick (Bouquet 3969) Hoeveel Nicole Watson ook van Rocco Barberi houdt, het was een vergissing om met hem te trouwen. Een gewone schoonmaakster en een knappe miljardair? Zoiets gaat alleen in sprookjes goed. Om ... Beschermer of verleider? door Annie West. Bouquet (Book 3971) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben....