mulders-gm.nl

Otto's oorlog

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 12,53
ISBN 9789029578134
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Koos van Zomeren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Otto's oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos van Zomeren. Lezen Otto's oorlog online is nu zo eenvoudig!

Koos van Zomeren 50 jaar schrijver Met een nawoord van Xandra Schutte Drie mannen onderweg. Wessel Matser bestudeert het leven. Simon Jorna fotografeert het leven. Otto Stein ondergaat het leven. Ondertussen gebeurt er het nodige. De onthechting en spanningen van expedities naar exotische plaatsen in Turkije, Senegal, Spanje en Mauritanië. De confrontatie met een gehavende natuur. De fatale val van een briljante dichter/bioloog. En ondertussen gebeurt er ook het nodige in het hoofd van Otto Stein. Die worstelt met een onuitwisbare oorlog. Manhaftig probeert hij de ondergang van het oude Rotterdam en het verlies van zijn vader ongedaan te maken. Maar de oorlog vecht terug.

...Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Tzum | Recensie: Koos van Zomeren - Otto's oorlog - Tzum ... . Otto's oorlog slaat niet alleen op de belangrijke rol die de Tweede Wereldoorlog speelt in Otto's leven, maar ook op zijn innerlijke oorlog met zijn gevoelens voor zijn vader en Wessel, en op de 'oorlog' tussen Otto en zijn reisgenoten. Wessel blijkt op een bepaald punt in het boek een gedicht geschreven te hebben met ook de titel Otto's oorlog. Otto's oorlog, Een jaar in scherven, Het komplete Rekelboek Uitge ... Tzum | Recensie: Koos van Zomeren - Otto's oorlog - Tzum ... . Wessel blijkt op een bepaald punt in het boek een gedicht geschreven te hebben met ook de titel Otto's oorlog. Otto's oorlog, Een jaar in scherven, Het komplete Rekelboek Uitgeverij: Bruna, Arbeiderspers Dbnl-profiel: Van Zomeren op de Arbeiderspers Website: Portaal Literatuur: Peter Jacob (Koos) van Zomeren (Velp, 5 maart 1946) is een Nederlands schrijver. Otto's oorlog (Hardcover). Koos van Zomeren 50 jaar schrijver Met een nawoord van Xandra Schutte Drie ma...