mulders-gm.nl

Otto's oorlog

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 4,80
ISBN 9789029578134
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Koos van Zomeren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Otto's oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos van Zomeren. Lezen Otto's oorlog online is nu zo eenvoudig!

Koos van Zomeren 50 jaar schrijver Met een nawoord van Xandra Schutte Drie mannen onderweg. Wessel Matser bestudeert het leven. Simon Jorna fotografeert het leven. Otto Stein ondergaat het leven. Ondertussen gebeurt er het nodige. De onthechting en spanningen van expedities naar exotische plaatsen in Turkije, Senegal, Spanje en Mauritanië. De confrontatie met een gehavende natuur. De fatale val van een briljante dichter/bioloog. En ondertussen gebeurt er ook het nodige in het hoofd van Otto Stein. Die worstelt met een onuitwisbare oorlog. Manhaftig probeert hij de ondergang van het oude Rotterdam en het verlies van zijn vader ongedaan te maken. Maar de oorlog vecht terug.

...or zijn vader en Wessel, en op de 'oorlog' tussen Otto en zijn reisgenoten ... Tzum | Recensie: Koos van Zomeren - Otto's oorlog - Tzum ... . Wessel blijkt op een bepaald punt in het boek een gedicht geschreven te hebben met ook de titel Otto's oorlog. Otto's oorlog, Een jaar in scherven, Het komplete Rekelboek Uitgeverij: Bruna, Arbeiderspers Dbnl-profiel: Van Zomeren op de Arbeiderspers Website: Portaal Literatuur: Peter Jacob (Koos) van Zomeren (Velp, 5 maart 1946) is een Nederlands schrijver. Otto's oorlog (Hardcover). Koos van Zomeren 50 jaar schrijver Met een na ... Tzum | Recensie: Koos van Zomeren - Otto's oorlog - Tzum ... . Otto's oorlog (Hardcover). Koos van Zomeren 50 jaar schrijver Met een nawoord van Xandra Schutte Drie mannen onderweg. Wessel Matser bestudeert het... Otto Stein was nog een kind tijdens de oorlog. Het gezin overleefde het bombardement op Rotterdam, op 14 mei 1940, maar later in de oorlog werd Otto's vader door de Duitsers opgepakt. Hij is sindsdien nooit meer teruggekomen. Deze gebeurtenissen en alle andere herinneringen aan de oorlog blijven Otto Stein zijn hele leven achtervolgen. Otto's oorlog. De roman waarmee hij doorbrak als literair schrijver Drie mannen onderweg. Wessel Matser bestudeert het leven. Simon Jorna fotografeert het leven. Otto Stein ondergaat het leven. Ondertussen gebeurt er het nodige. De onthechting en spanningen van expedities naar exotische plaatsen ...