mulders-gm.nl

De dikke uiers van de verpleegster

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 5,79
ISBN 9788828369196
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Onbekend
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De dikke uiers van de verpleegster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De dikke uiers van de verpleegster online is nu zo eenvoudig!

Een mollige onschuld is in dienst van haar patiënt - in elke situatieHet verzorgen van de patiënten van de hoofdarts vereist de volledige aandacht van verpleegster Anny, die de knappe heer Buchmann volledig teruggeeft, vooral omdat hij haar wellustige buste bespioneert. Met weinig ervaring op het gebied van liefde weet Anny aanvankelijk niet goed hoe om te gaan met de voor de hand liggende lichamelijke reactie van de man, maar dan vat iets haar en geeft ze toe aan haar seksuele verlangens - en die van haar patiënt ook. Maar kan ze hem aanmoedigen tot een volgende ronde na haar orale inseminatie? En welke openingen heeft zij daarop voorbereid? En kunnen ze hun activiteiten geheim houden voor de andere verpleegsters?

...van een ophangband. Deze ophangband zit onderaan de buik van de koe ... De dikke uiers van de verpleegster - eBook - Walmart.com ... ... . De uier van een koe is in vier kwartieren verdeeld. Mastitis is een pijnlijke aandoening, aangezien (een deel van) de uier ontstoken is. Het is erg belangrijk om een uierontsteking bij de geit al in een vroeg stadium te ontdekken, omdat er anders blijvende schade kan ontstaan aan de uier. In ernstige gevallen van uierontsteking kan de uier, of een deel hiervan, zelfs afsterven. ... EOF ... . ...