mulders-gm.nl

De del van Tomsk

PUBLICATIE DATUM 2013-05-01
BESTANDSGROOTTE 4,43
ISBN 9789029591959
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Pieter Waterdrinker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De del van Tomsk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Waterdrinker. Lezen De del van Tomsk online is nu zo eenvoudig!

Montagne Russe (roetsjbaan) is een werveling van verhalen die zich grotendeels afspelen in hedendaags Rusland. Het decor is vooral Moskou, het Manhattan van Europa, waar de negentiende eeuw na de val van het communisme in bepaalde opzichten ‘als een duveltje uit zijn doosje’ is gesprongen. Een meeslepend boek voor onder de dekens – als buiten de wind om het huis giert – én onder de palmen van een exotisch strand, verteld met on-Nederlandse adem en vitaliteit.Zijn de persoonlijke verwikkelingen van de auteur in het eerste deel vaak hilarisch – zoals wanneer hij vertelt over een tragische liefde van zijn homoseksuele onderbuurman, joods Siberië bezoekt of bijna het leven laat op een gammele veerboot tussen Rusland en Turkije –, in de latere verhalen kampen de protagonisten, eenzame mannen en massagehoertjes, met de krankzinnigheid van het bestaan, seks, de dood en de onmogelijkheid van liefde – thema’s uit Waterdrinkers romans.

...werveling van verhalen die zich grotendeels afspelen in hedendaags Rusland ... De del van Tomsk eBook: Waterdrinker, Pieter: Amazon.nl ... ... . Het decor is vooral Moskou, het Manhattan van Europa, ... De del van Tomsk. Montagne Russe (roetsjbaan) is een werveling van verhalen die zich grotendeels afspelen in hedendaags Rusland. Het decor is vooral... Bestel De del van Tomsk van Pieter Waterdrinker. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De del van Tomsk. door Pieter Waterdrinker. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lez ... bol.com | Literaire Juweeltjes - De del van Tomsk (set van ... ... . door Pieter Waterdrinker. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Het e-book De del van Tomsk, geschreven door Pieter Waterdrinker, koopt u ...