mulders-gm.nl

Uitgeveegd

PUBLICATIE DATUM november 2015
BESTANDSGROOTTE 7,81
ISBN 9789462251731
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Philippus Zandstra
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Uitgeveegd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippus Zandstra. Lezen Uitgeveegd online is nu zo eenvoudig!

Maakt Tinder de zoektocht naar ‘echte’ liefde makkelijker – of staat ’s werelds bekendste dating-app het vinden van de ware juist in de weg? Wanneer journalist Philippus Zandstra Tinder installeert, stromen de afspraakjes al snel binnen. Zijn zoektocht naar de ideale vrouw ontaardt echter in een regelrechte verslaving. En als hij dan wordt gevraagd om voor een reportagereeks door Europa te tinderen om zo de culturele verschillen tussen man en vrouw bloot te leggen, gaat het mis. Wat zijn vrienden zien als ‘de ultieme droombaan’, wordt voor Zandstra een confrontatie met de donkere kanten van de dating-app. 'Uitgeveegd' is een indringend verhaal over selfiekoninginnen en stonede tijgers, daten in Europa en het Sokkenbal in café Brinksma in Jubbega.

...ilippus Zandstra € 4,00 Incl. btw Koop als ... Uitgeveegd - Philippus Zandstra - 9789462251731 | Bruna.nl ... ... Uitgeveegd. Lees het verhaal. Toelichting auteur. Biografie. Lees het verhaal. Wanneer journalist Philippus Zandstra dating-app Tinder installeert, stromen de afspraakjes binnen. Zijn zoektocht naar de ideale vrouw wordt al snel een regelrechte verslaving. Vlekken komen in alle soorten en maten en de ene vlek is de andere weer niet. Een wijnvlek heeft een andere behandeling nodig dan een vlek die ontstaan is door een vettig voorwerp, een vieze vinger of uitgeveegd stof. Een wijnvlek is meteen ook een van de lasti ... uitgeveegd - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Een wijnvlek is meteen ook een van de lastigste vlekken die er zijn. Eenmaal het scherm uitgeveegd vind je linksonderin ook een tandwiel voor de instellingen. Daar kun je kiezen welke vensters je wilt tonen; bijvoorbeeld snelkoppelingen naar applicaties, contactpersonen, slimme screenshot-opties, het weer of andere tools. Edge Lighting. "uitvegen" Vertaald van Nederlands naar Frans inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden 1 Wilt u mij even verexcuseren? Verontschuldigen of excuseren 2 Wanneer heb je je beseft dat dit een onzalig idee is? Beseft of je gerealiseerd 3 Als je het archief optelefoneert, krijg je het antwoordapparaat. Opbelt of telefoneert met 4 Er komen steeds meer vossen in Nederlandse steden voor. De oorzaak is …...