mulders-gm.nl

Ik, Safiya

PUBLICATIE DATUM juni 2005
BESTANDSGROOTTE 9,27
ISBN 9789024551149
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Safiya Hoesseini
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ik, Safiya in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Safiya Hoesseini. Lezen Ik, Safiya online is nu zo eenvoudig!

In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt door een afschuwelijk bericht: een Nigeriaanse vrouw die overspel zou hebben gepleegd, was door een sharia-rechtbank veroordeeld tot de dood door steniging. Er volgde een storm van protesten. Mede daardoor - en door de inzet van een moedige en vasthoudende advocaat - werd ze uiteindelijk vrijgesproken.Ik, Safiya is het verhaal van deze vrouw, uit haar mond opgetekend door de Italiaanse journalist en Afrika-kenner Raffaele Masto. Ik, Safiya is niet zozeer het verslag van een rechtszaak, maar vertelt het levensverhaal van Safiya. Het geeft ons daardoor een indringend beeld van het dagelijks leven, de tradities en gebruiken in de traditionele gemeenschap van noordelijk Nigeria.

.... Masto Uitgeverij Poema Pocket Laatste editie 01 januari 2004 ISBN Get this from a library! Ik, Safiya ... Ik, Safiya by Safiya Hussaini Tungar Tudu ... . [Safiya Hoesseini; Raffaele Masto; Ger Boer; Asterisk* (Amsterdam)] -- Het autobiografische verhaal van de Nigeriaanse vrouw die gered werd van de dood door steniging, zoals verteld aan Raffaele Masto. Italiaans journalist. Autobiografie van een Nigeriaanse vrouw, die ... Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben, wat ik doe en kan. De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. I ... Boekverslag Overigetaal Ik, Safiya door Safiya Hoesseini ... ... . De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. Ik weet wat mij uniek maakt als persoon en ondernemer, en heb ik stappen durven nemen die ik eerder niet durfde te nemen. Ik, Safiya | ISBN 9789045848013 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ik, Safiya is het verhaal van deze vrouw, uit haar mond opgetekend door de Italiaanse journalist en Afrika-kenner Raffaele Masto. Ik, Safiya is niet zozeer het verslag van een rechtszaak, maar vertelt het levensverhaal van Safiya. Ik, Safiya book. Read 18 reviews from the world's largest community for readers. In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt do... Safiya groeit op in een Islamitisch gezin in een dorpje in het noordwesten van Nigeria. Op haar dertiende wordt ze tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een man van een jaar of vijftig, Yussuf genaamd. Op haar zestiende wordt ze zwanger van een dochter en krijgt daarna nog twee dochters en een zoon. Dan overlijden haar de twee jongste kinderen wordt ze verstoten door Yussuf. Ik, Safiya - Safiya Hoesseini Het autobiografische verhaal van de Nigeriaanse vrouw die gered werd van de dood door steniging In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt door een afschuwelijk bericht: een Nigeriaanse vrouw di...