mulders-gm.nl

De klassiekers collectie - Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho!

PUBLICATIE DATUM april 2017
BESTANDSGROOTTE 12,94
ISBN 9781370006779
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Elly Stroo Cloeck
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De klassiekers collectie - Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elly Stroo Cloeck. Lezen De klassiekers collectie - Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho! online is nu zo eenvoudig!

Efficiënte samenvatting, die je in 15 minuten kunt lezen, van deze klassieker uit 1998. Over het oorspronkelijke boek: Een onbetaalbare nieuwe strategie om enthousiaste medewerkers te creëren, van de auteur van de bestseller 'De One-Minute manager. Elke dag sjokken duizenden ongeïnspireerde werknemers naar hun werk, met hun gebrek aan enthousiasme vaak zelfs hun bedrijf te gronde richtend. Met 20 jaar ervaring bij honderden Amerikaanse bedrijven, waaronder General Motors en Microsoft, toont Ken Blanchard ons een gegarandeerd succesvolle strategie om het enthousiasme, de productiviteit en de prestaties van medewerkers te verhogen. Het is een methode die managers en medewerkers gemakkelijk kunnen implementeren en is gebaseerd op drie uitgangspunten: werk moet 'de moeite waard' zijn, medewerkers moeten hun eigen werkzaamheden aansturen en managers moeten hun medewerkers toejuichen. De methode wordt al toegepast bij grote bedrijven zoals K-Mart.

..., in 25 minuten te lezen samenvatting van de bestseller uit 2009 ... Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho!: Motivatie Collectie ... . De meesten... Efficiënte samenvatting, die je in 15 minuten kunt lezen, van deze klassieker uit 1998. Over het oorspronkelijke boek: Een onbetaalbare nieuwe strategie om enthousiaste medewerkers te creëren, van de auteur van de bestseller 'De One-Minute manager. Elke dag sjokken duizenden ongeïnspireerde werknemers naar hun werk, met hun gebrek aan enthousiasme vaak zelfs hun bedrijf te gronde ... Efficiënte samenvatting, die je in 15 minuten kunt lezen, v ... Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho!: Motivatie Collectie ... ... Efficiënte samenvatting, die je in 15 minuten kunt lezen, van deze klassieker uit 1998. Over het oorspronkelijke boek: Een onbetaalbare nieuwe strategie om enthousiaste medewerkers te creëren, gebaseerd op drie uitgangspunten: werk moet 'de moeite waard' zijn, medewerkers moeten hun eigen werkzaamheden aansturen en managers moeten hun medewerkers toejuichen. Over Kenneth Blanchard. Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. Beïnvloeden Collectie - Samenvatting van Philip Kotler's Marketing 4.0. Efficiënte, in 15 minuten te lezen samenvatting van het eind 2016 verschenen... De bestverkochte boeken: Elly stroo cloeck. Elly Stroo Cloeck; Klassiekers Collectie - Samenvatting van Stephen R Covey's De 7 Eigenschappen van Effectief Leiderschap Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho! by Elly Stroo Cloeck Series: De klassiekers collectie · Motivatie Collectie · Leiderschap Collectie . Price: $1.49 USD. 'Gung Ho!' (chinees voor samenwerken); de drijfveer van de eekhoorn, de werkwijze van de bever en de gave van de gans. Ik ga daar inhoudelijk verder niet op in. Dat kunt u zelf lezen komend weekend. Wel een paar citaten uit het boek die de visie van Ken Blanchard (schrijver van onder andere de bestseller 'De One Minute Manager' - 1982) op organiseren verwoorden: VLUCHT REGENWULPEN is een geweldig boek. We raden u aan het boek van VLUCHT REGENWULPEN PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur VLUCHT REGENWULPEN De klassiekers collectie - Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho! Prijs: € 1,29 tot € 1,49 Samenvatting van Een Jaar Lang JA: Shonda Rhimes Prijs: € 2,49 De klassiekers collectie - Samenvatting van Ken Blanchard's Gung Ho! Slingerslag in eva; Geschiedenis Van De Lelijkheid; Train je bekkenbodem; De Kerk Lost Niets Op; De Bosatlas van het voedsel; Een Glimlach Uit Het Oosten; Ik adem Utrecht; Irisquilten; Samenstellen r...