mulders-gm.nl

Vlinders in vintage - Intiem 1979

PUBLICATIE DATUM 2012-06-05
BESTANDSGROOTTE 10,77
ISBN 9789461991089
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nicola Marsh
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vlinders in vintage - Intiem 1979 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Marsh. Lezen Vlinders in vintage - Intiem 1979 online is nu zo eenvoudig!

Als eigenaresse van een winkeltje met vintagekleding krijgt Lola de kans van haar leven als ze wordt gevraagd om - geheel in retrostijl - het vrijgezellenfeest te organiseren voor de rijke Cari Etheridge. Al snel blijkt dat de waanzinnig aantrekkelijke broer van de bruid, Chaz, wel oren heeft naar een flirt met deze retro chick. Maar niet alleen wat kleding betreft houdt Lola er nogal ouderwetse ideeën op na, ook wat betreft de liefde. Met minder dan een boterbriefje neemt ze geen genoegen - en dat terwijl Chaz juist totaal niet van plan is zijn snelle leventje op te geven voor een huwelijk. Toch, wil hij bij haar blijven, dan is de keuze aan hem: wordt het iPad of petticoat? Dit boek is ook verkrijgbaar in een 6-in-1 Intiem eBundel.

...den. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) UIT LIEFDE VOOR DE SJEIK van OLIVIA GATES (2) KUS TE PAARD van LEANNE ... Magzine.nu - Intiem ... ... Intieme verhalen, romantische e-books. De Intiem-serie van Harlequin. Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu. ... Vlinders in vintage Nicola Marsh Kerstmis in Chesapeake shores Sherryl Woods Verdwaald en verliefd ... Hallo! Op zoek naar een Intiem e-bundel nummers 1975 - 1980, 6-in-1-boek geschreven door auteur Olivia Gates? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u in één keer alle zes Intiem-romans (nummers 1975t/m 1980) van de maand in handen. L ... Magzine.nu - Intiem ... .nl en download gratis boeken! Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u in één keer alle zes Intiem-romans (nummers 1975t/m 1980) van de maand in handen. Lees "", door Nicola Marsh online op Bookmate - Als eigenaresse van een winkeltje met vintagekleding krijgt Lola de kans van haar leven als ze wordt gevraagd om — geheel in retrostijl — het vrijgezell…...