mulders-gm.nl

Mateloos opwindend

PUBLICATIE DATUM maart 2014
BESTANDSGROOTTE 11,91
ISBN 9789402501889
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lori Wilde
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mateloos opwindend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Wilde. Lezen Mateloos opwindend online is nu zo eenvoudig!

Het landschap is er prachtig, de zomernachten eindeloos en de mannen stoer en sexy. En de vrouwen? Die zijn er niet. Dus zetten de vrijgezellen van Bear Creek een advertentie...Meggie Scofield besluit wat meer avontuur in haar leven te brengen. Wat is een mooier begin dan tijdens een gekostumeerd bal, met een gemaskerde vreemdeling die haar hoofd laat tollen?Als de laatste vrijgezel van Bear Creek in Alaska, moet Caleb Greenleaf de vrouwen van zich af slaan. Maar deze vrouw is totaal anders; ze windt hem mateloos op, en met haar beleeft hij een nacht als nooit tevoren. Een nacht die eindigt in een ontstellende ontknoping: ze blijkt zijn vroegere buurmeisje te zijn, over wie hij altijd al fantaseerde: Meggie Scofield.

...rlequin Sexy (Book 38) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd ... De redding van het Rotterdamse Wereldmuseum ... ... Mateloos opwindend, Lori Wilde - Ebook - 9789402501889 ... ... rlequin Sexy (Book 38) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Mateloos opwindend is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mateloos opwindend PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mateloos opwindend Lees „Mateloos opwindend" door Lori...