mulders-gm.nl

Hoe word ik een speedboot?

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 7,14
ISBN 9789047009122
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Menno Lanting
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hoe word ik een speedboot? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno Lanting. Lezen Hoe word ik een speedboot? online is nu zo eenvoudig!

Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowelstart-ups als grote multinationals. Hij leerde van hen wat de belangrijkste lessen zijn om ons voor te bereidenop de toekomst en op de nieuwe manier van werken, leren en ondernemen. In Olietankers en speedboten schreef hij er een apart hoofdstuk over. Dat hoofdstuk vind je hier integraal terug, aangevuld met een leeslijst van boeken en bronnen die je verder helpen naar meer flexibiliteit en snelheid.

...een Hoe word ik een speedboot?-boek geschreven door auteur Menno Lanting? Registreer u op onze website mmark ... Hoe word ik een speedboot? eBook door Menno Lanting ... ... .nl en download gratis boeken! Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. Lees „Hoe word ik een speedboot? de 7 principes van wendbaar werken, leren en ondernemen" door Menno Lanting verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel ... Atlas Contact Hoe word ik een speedboot? - Menno Lanting ... ... . Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als ... In Hoe word ik een speedboot vind je de belangrijkste lessen om ons voor te bereiden op de toekomst en op de nieuwe manier van werken. Uitgegeven door: AtlasContact Imprint: Business Contact Spreker(s): Roel Fooij AtlasContact (228) Business Contact (56) e-commerce (56) ict (56) internet (56) ... 11-mrt-2016 - Hoe word ik een speedboot : de zeven principes van wendbaar werken, leren en ondernemen - Lanting, Menno - plaats 366.524 # Competentie- en talentmanagement Luister naar 'Hoe word ik een speedboot? De 7 principes van wendbaar werken, leren en ondernemen' door Menno Lanting, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Roel Fooij. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Menno Lanting reisde de wereld over o Hoe word ik een speedboot? direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Vandaag 22% korting bespaar nu €2,21!. De gemiddelde prijs is €12,20. Vandaag kun je jouw Hoe Word Ik Een Speedboot voor slechts €9,99 kopen. Dat is een korting van 22%.Jij bespaart hierdoor €2,21! Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In 'Olietankers en speedboten' schreef hij een apart hoofdstuk genaamd 'Hoe word ik een speedboot' over de belangrijkste lessen om ons voor te bereiden op de toekomst en op de nieuwe manier van werken. Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In 'Olietankers en speedboten' schreef hij een apart hoofdstuk genaamd 'Hoe word ik een speedboot' over de belangrijkste lessen om ons voor te bereiden op de toekomst en op de nieuwe manier van werken. Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In 'Olietankers en speedboten' schreef hij een apart hoofdstuk genaamd 'Hoe word ik een speedboot' over de belangrijkste lessen om ons voor te bereiden op de toekomst en op de nieuwe manier van werken. Hoe word ik een speedboot? | ISBN 9789047...