mulders-gm.nl

De kwetsuur

PUBLICATIE DATUM mei 2013
BESTANDSGROOTTE 7,1
ISBN 9789029590167
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anna Enquist
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De kwetsuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Enquist. Lezen De kwetsuur online is nu zo eenvoudig!

De schrijfster Helene Lievaert belandt na een merkwaardig verlopen literaire avond in Delft in een vreemd bed en na een gepassioneerde nacht toont haar mysterieuze minnaar haar een zorgvuldig bewaard object. Het blijkt te gaan om een verdwenen schilderij van Vermeer, getiteld Daer een seigneur zijn handen wast. Naderhand komt ze tot de ontdekking dat ook van de minnaar moet worden vastgesteld wat altijd over het schilderij beweerd is: écht bestaan maar toch verdwenen. En wat zegt zijn verdwijning intussen over de realiteit van Vermeers schilderij?Wat steeds weer opvalt in het werk van Anna Enquist is dat de personages die daarin optreden zich, in een poging houvast te krijgen, mythische vormen van het ongrijpbare en het onbegrijpelijke dat hun overkomt. Niet zelden mondt die poging uit in een verbeten strijd tegen de elementen. In de tien verhalen waaruit De kwetsuur bestaat, is dat vaak niet anders. De verhalen waarmee de bundel opent (het historische relaas van een rampzalig eindigende visvangst) en afsluit (een niet minder rampzalig verlopend boottochtje op het Ijsselmeer) zijn daar fraaie voorbeelden van.De kwetsuur is een verzameling verhalen die onmiskenbaar het stempel Anna Enquist dragen. Ze toont zich op haar best in deze bundel: de vertelster die schijnbaar moeiteloos en in messcherpe lijnen een intrige kan neerzetten die raakt, emotioneert en beklijft.

... een intrige kan neerzetten die raakt, emotioneert en beklijft ... Vergeving ~ Stap 8: De kwetsuur een zin geven in je leven ... ... . "De kwetsuur" is net als haar vorige boeken ("Het meesterstuk" en "Het geheim") een bestseller. Evenals haar vorige romans is deze nieuwe bundel toegankelijk, gestructureerd, doorwrocht, maar ook afstandelijk en steriel. "De kwetsuur" bevat tien verhalen. De eerste helft van de bundel heeft een historisch karakter. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tiental ... De kwetsuur - Anna Enquist - (ISBN: 9789029515160) | De Slegte ... . Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. In de tien verhalen waaruit De kwetsuur bestaat, is dat vaak niet anders. De verhalen waarmee de bundel opent (het historische relaas van een rampzalig eindigende visvangst) en afsluit (een niet minder rampzalig verlopend boottochtje op het Ijsselmeer) zijn daar fraaie voorbeelden van.De kwetsuur is een verzameling verhalen die onmiskenbaar het stempel Anna Enquist dragen. De kwetsuur book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. De schrijfster Helene Lievaert belandt na een merkwaardig verlopen liter... In de tien verhalen waaruit De kwetsuur bestaat, is dat vaak niet anders. De verhalen waarmee de bundel opent (het historische relaas van een rampzalig eindigende visvangst) en afsluit (een niet minder rampzalig verlopend boottochtje op het Ijsselmeer) zijn daar fraaie voorbeelden van.De kwetsuur is een verzameling verhalen die onmiskenbaar het ... 'De kwetsuur' is een verzameling verhalen die onmiskenbaar het stempel Anna Enquist dragen. Ze toont zich op haar best in deze bundel: de vertelster die schijnbaar moeiteloos en in messcherpe lijnen een intrige kan neerzetten die raakt, emotioneert en beklijft. Schrijf een recensie. De kwetsuur. Lange weg van de genezing van een gebroken been. Ontkoppeld koken. Het project waar veel geld aan verspild wordt. De man die van teleurstellingen hield. Dat is de ex-voetballer, die teleurstellingen haatte. Finale. Finale wedstrijd Nederland-Frankrijk. Tevens het einde van de relatie van de hoofdpersoon en haar vriend. Een haven....