mulders-gm.nl

Lotte en de prinses van Huttendorp

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 5,43
ISBN 9789055516865
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Schouten,-Verrips, A.
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Lotte en de prinses van Huttendorp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Schouten,-Verrips, A.. Lezen Lotte en de prinses van Huttendorp online is nu zo eenvoudig!

Meneer Roodhaar is duidelijk: Lotte en Jasper mogen niet meer bij de klimboom spelen! Zijn moeder is net uit het ziekenhuis en wil graag rust. Jasper is boos. Lotte vindt het ook niet leuk. Maar al gauw hebben ze een nieuwe speelplek gevonden in het bos. Joep bedenkt de naam: Huttendorp. Dan wordt Sannes nieuwe fiets gestolen. En de fiets van Jaspers moeder. Zomaar op klaarlichte dag. Lotte en Jasper gaan op onderzoek uit. Piet Pelle weet nergens van. De meneer van FietsUniek doet wel een beetje verdacht. En Roodhaar... waarom duikt hij steeds op in de straat? Lees zelf hoe de dief ontmaskerd en de prinses van Hutten dorp gehuldigd wordt in dit boek voor meisjes vanaf 8 jaar.

...limboom spelen! Zijn moeder is net uit het ziekenhuis en wil graag rust ... Lotte, en de prinses van Huttendorp van Ada Schouten ... ... . Jasper is boos. Lotte vindt het ook niet leuk. Maar al gauw hebben ze een Lotte en de prinses van Huttendorp. Meneer Roodhaar is duidelijk: Lotte en Jasper mogen niet meer bij de klimboom spelen! Zijn moeder is net uit het... Lotte en de prinses van huttendorp, van Schouten,-Verrips, A. Artikelnummer: 9789055516865. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Lotte, en de prinses van Huttendo ... Lotte en de prinses van huttendorp - Schouten-verrips, A ... ... .nl met gratis verzending vanaf €20 Lotte, en de prinses van Huttendorp. Meneer Roodhaar is duidelijk: Lotte en Jasper mogen niet meer bij de klimboom spelen! Zijn moeder is net uit het ziekenhuis en wil graag rust. Jasper is boos. Lotte vindt het ook niet leuk. Maar al gauw hebben ze een nieuwe speelplek gevonden in het bos. Joep bedenkt de naam: Huttendorp. Dan wordt Sannes nieuwe fiets gestolen. Ada Schouten-Verrips is een ...