mulders-gm.nl

In de STAL

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 10,10
ISBN 9789492959225
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cees Smit
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen In de STAL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees Smit. Lezen In de STAL online is nu zo eenvoudig!

Met kerst vieren wij de geboorte van Jezus Christus, een verhaal dat elk jaar weer harten raakt. Dit is een verhalen bundel die u inspireer en een bijdrage geeft aan de gever van licht in deze wereld.De kerstbundel "In de stal' geeft een goed beeld van de diverse boeken die Scholten Uitgeverij het afgelopen jaar heeft uitgebracht.Op verzoek hebben een aantal auteurs een bijdrage voor deze bloemlezing geschreven.Van andere schrijvers is een fragment uit hun laatst gepubliceerde werk opgenomen, dat betrekking heeft op het kerstverhaal.Als uitgever ben ik dankbaar dat onze "stal' een platform mag zijn voor zoveel mooie mensen en hun christelijke boodschap.Alle zeven auteurs delen iets persoonlijks, iets bijzonders met u. Ieder op hun eigen wijze – in onder meer een gedicht, overdenking en Bijbelstudie – getuigen zij van hun liefde voor God en hoe Hij getrouw is geweest in hun leven.

...oven in de balken koerde een duif, die haar slaapplaats daar had ... Taverne Restaurant De Stal - Op de grens tussen St-Job en ... ... . In een hoek van het dak had een vette spin haar web gespannen, en zij zat er middenin. Hengsten Hieronder tonen wij u ons aanbod dekhengsten.Klik op een hengst om meer gegevens te bekijken. (Kijk voor ons volledige programma in de hengstenfolder) Het is niet zo dat je een Shetlandpony kan beschouwen als een stalpony, hou deze pony alleen tijdelijk in de stal als het echt nodig is. Geef ze wel voldoende beweging, daglicht en ventilatie. Bekijk ... De Stal - Schapen ... . Geef ze wel voldoende beweging, daglicht en ventilatie. Bekijk de producten voor uw stal; De ponystal kan eenvoudig gemaakt worden, een overdekte schuilplaats die aan drie kanten dicht is zal uw pony al voldoende vinden tijdens de natte wintermaanden. Wanneer de eischaaltemperatuur onder de 35,6 graden komt, moet een vleeskuikenhouder de staltemperatuur een halve graad verhogen", vertelt Suls. Met deze manier van uitkomen in de stal hoeft een vleeskuikenhouder niet te investeren in een systeem om broedlades op te leggen en heeft een vleeskuikenhouder naast de eieren geen afval in de stal. Ruim assortiment kwaliteits producten voor op het erf of in de stal, op voorraad, snel geleverd, scherp prijzen. Bij Brasserie De Stal in Nieuweschoot kunt u heerlijk genieten van een hapje of drankje. Gezellig binnen in onze brasserie en bij mooi weer in de prachtige grote tuin. Onze enthousiaste medewerkers ontvangen u graag! Gewapend met rook- en meetapparatuur lopen we samen met de ventilatie-expert de stal in. En aan de rookwolken te zien, stroomt er weinig lucht naar binnen. Het is wel verhelderend, zo'n proef. De luchtvochtigheid bij de kalveren is meer dan 80%. Daar waar de frisse lucht naar binnen zou moeten komen, gaat deze juist naar buiten....