mulders-gm.nl

Bouquet 536 - Tweeling zoekt ouders

PUBLICATIE DATUM februari 2020
BESTANDSGROOTTE 3,12
ISBN 9789402544817
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Teresa Carpenter
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 536 - Tweeling zoekt ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teresa Carpenter. Lezen Bouquet 536 - Tweeling zoekt ouders online is nu zo eenvoudig!

Sinds ze tot voogd is benoemd van een babytweeling staat Rachels wereld op zijn kop. De zorg voor twee baby's valt nog niet mee, al kan ze zich een leven zonder die twee kleine druktemakertjes algauw niet meer voorstellen. Dan staat er opeens een aantrekkelijke man op de stoep. Hij is de andere voogd, en hij laat zich niet zomaar wegsturen... Dit verhaal is eerder verschenen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...eling te zorgen als Connor McNair ineens weer opduikt in haar leven ... bol.com | Bouquet Extra 402 - Een onverwacht weerzien ... ... . Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vijf van de acht Bouquet-romans (nummers 3502 t/m 3506) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) Spaanse verlokking van Trish Morey Het is een gewaagd plan, maar Simone gaat het doen: Alesander Esquivel ten huwelijk vragen! (2) Knap en meedogenloos van Maya Blake Reiko had nooit ... Lees „Bakken met liefde" door Raye Morgan verkrijgbaar bij Ra ... bol.com | Bouquet Extra 402 - Een onverwacht weerzien ... ... ... Lees „Bakken met liefde" door Raye Morgan verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Jill Darling probeert een eigen bakkerij van de grond te krijgen en ondertussen voor haar onstuimige peutertweeling te z... Tweeling zoekt ouders ; Zorgen voor twee (ePUB) Bekijk alles. Verzoek uit verlangen Raye Morgan • ebook • epub. Samenvatting . Callie Stevens voelt zich behoorlijk ongemakkelijk als Grant, eigenaar van een miljoenenimperium, weer voor haar opduikt. Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om uw navigatie ten volle te genieten. (1) MAMA EN... PAPA? - Claire zweert dat Patrick de vader is van Jess, de baby op haar arm, maar hij weet van niets! Dan ziet hij een paar foto's van zichzelf met Claires zus, en even later begrijpt hij het: niet hij, maar zijn tweelingbroer staat op de foto. Patrick wil graag deel uitmaken van Jess' leven, en hij gaat tegenover Claire wonen. Niets gaat bij Remy ooit normaal. Op zich is er niets mis met een onenightstand met de aantrekkelijkste man die ze in jaren is tegengekomen. Maar het moet haar natuurlijk weer overkomen dat zes weken later blijkt dat ze zwanger is... van een tweeling! De vader, tycoon Bo Tessier, zal vast niet blij zijn met dit nieuws. Geen punt! Ze is erg gesteld op haar onafhankelijkheid en is er helemaal ......