mulders-gm.nl

Het verjaardagscadeau

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 12,37
ISBN 9788726075687
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Linda G.
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het verjaardagscadeau in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda G.. Lezen Het verjaardagscadeau online is nu zo eenvoudig!

''Ik kijk met bonzend hart op mijn mobieltje. Ik begin te blozen. Een mengeling van verwachting en nervositeit rommelt in mijn buik en ik schrik als er een sms binnenkomt.'' Julie"s hart is gebroken na het bedrog van haar echtgenoot. Om haar op te peppen krijgt ze voor haar dertigste verjaardag een avond met de man van haar dromen cadeau. Voordat haar angst voor het onbekende haar overmant besluit ze het avontuur aan te gaan. Na een geweldige avond kan ze hem echter niet vergeten. De novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Haar doel is het schetsen van de natuur en verscheidenheid van de mens door middel van verhalen over passie, intimiteit, liefde en lust in een samenspel van krachtige verhalen en erotiek.

...epakt! Lamp op zonne -energie voor binnen en buiten - binnen en buiten te gebruiken - je kunt de Consol Solar Jar ook vullen met iets leuks - ook op te laden via micro -usb - brandt volledig opgeladen 20 uur - warm LED licht - intelligente dag/nacht functie Meer informatie Het was de viering van hun eerste jaar samen als man en vrouw ... Voor de Mooiste Verjaardagscadeaus: Cadeau.nl ... . Ze had gedacht dat hij net zo graag als zij wilde dat het een speciale dag zou worden. Ze had al de hele week naar deze dag uitgekeken. Zelfs haar collega's van het hotel waar ze manager was hadden haar al de hele dag vreemde blikken toegeworpen. Een verjaardagscadeau zorgt voor een onvergetelijke felicitatie op de deurmat. Wanneer je het cadeau voor 22.00 uur bestelt, is het de volgende dag al in huis bij de jarige ... Verjaardagscadeau | Nationale Dinerbon ... . Ze had al de hele week naar deze dag uitgekeken. Zelfs haar collega's van het hotel waar ze manager was hadden haar al de hele dag vreemde blikken toegeworpen. Een verjaardagscadeau zorgt voor een onvergetelijke felicitatie op de deurmat. Wanneer je het cadeau voor 22.00 uur bestelt, is het de volgende dag al in huis bij de jarige job. Bij elk cadeau verjaardag ontvang je een kaart naar keuze. Wie ga jij op een leuke en spontane wijze feliciteren met een verjaardagscadeau? Het is niet langer slechts simpele shampoo, maar bij Rituals hebben ze speciale foams en andere soorten zoals rozen shampoo (waarbij letterlijk een roos van shampoo uit de bus komt). Kortom, een origineel verjaardagscadeau voor haar. En ook qua budget is het een betaalbaar verjaardagscadeau voor vrouwen. Zoek je een verjaardagscadeau? 🎁 Greetz bezorgt 7 dagen per week de leukste cadeaus. Voor 22.00 uur besteld = morgen al bezorgd. Bekijk de collectie » Het zijn allemaal vragen waarmee je zit in de zoektocht naar een geschikt verjaardagscadeau. Wij helpen u aan het juist...