mulders-gm.nl

Moederschap

PUBLICATIE DATUM november 2003
BESTANDSGROOTTE 3,2
ISBN 9789044603439
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Eva Bentis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Moederschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Bentis. Lezen Moederschap online is nu zo eenvoudig!

MOEDERSCHAP, Moeder ben je van een baby, van een kleuter, van een puber en van een adolescent. Moeder ben je voor het leven, zoals blijkt uit de verhalen in deze bundel. Veertien van Nederlands meest bekende schrijfsters buigen zich over de vraag wat het voor hen betekend om moeder te zijn. In hoeverre laat je je opgroeiende kind vrij? Wat doe je als het ziek wordt? Gaat moederliefde verder dan alleen die voor je eigen kind? Hoe is het als je kind zelf moeder of vader wordt? Moederschap is een bundel met prachtige, herkenbare verhalen. Het staat vol komische anekdotes over situaties waarin je als moeder kunt terechtkomen, maar ook persoonlijke gedachten over de invulling van het ouderschap komen aan bod. Moederschap gaat over het verdriet, maar vooral het geluk dat een kind je kan bezorgen.

...eding was heftig. Moeder is een vrouw met een of meerdere kinderen ... Moederschap valt vaak tegen - Libelle ... .Het betreft een eerstegraads verwantschap.De relatie van een moeder tot haar kinderen wordt aangeduid met de term moederschap. In de meeste gevallen heeft de vrouw het nageslacht zelf gebaard, waarbij ook wel wordt gesproken van de biologische moeder.Als het kind biologisch gezien een andere moeder heeft dan de vrouw die als zodanig wordt ... 3-jan-2018 - Grappige, hilarische quotes over baby's, moeders ... Één op de tien moeders heeft soms spijt van moederschap ... ... ... 3-jan-2018 - Grappige, hilarische quotes over baby's, moeders en het ouderschap waar elke ouder zich in herkent. Bekijk meer ideeën over Moeders, Moederschap, Ouderschap. Moederschap (biologisch dan hè) is (helaas) nog steeds een diepgewortelde verwachting in het leven van vrouwen, net als het krijgen van een partner en een grote mensen huis. Met het tevens oeverloos antwoord moeten geven op vragen door directe (en soms zeer indirecte) omgeving wanneer het danwel zover is legt een enorme (onbewuste) druk op veel vrouwen. Het moederschap is extreem lastig ongedaan te maken. Daar komt bij dat ik ergens geloof dat er bepaalde dingen zijn waarbij het hebben van spijt écht geen zin heeft. En dat het op de wereld zetten van kleine wezentjes die volledig van jou afhankelijk zijn, er daar een van is. Eeuwenlang mo...