mulders-gm.nl

Rode strepen door mijn zinnen

PUBLICATIE DATUM 2013-05-01
BESTANDSGROOTTE 5,50
ISBN 9789029590006
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marion Bloem
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Rode strepen door mijn zinnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Bloem. Lezen Rode strepen door mijn zinnen online is nu zo eenvoudig!

Vliegers onder het matras is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Haar Indische achtergrond, de schrijfster die haarverleden probeert te concretiseren zodat haar heden begrijpelijk wordt, de erotiek, het verlangen naar een groots en meeslepend bestaan en het schrijven om te ontsnappen aan de werkelijkheid. De verhalen zijn in de loop van de jaren tachtig geschreven en horen onmiskenbaar bij elkaar.We herkennen de vrouwelijke hoofdpersonen, haar familieleden, de verliefdheden en het onbegrip. In elk verhaal wordt de lezer geconfronteerd met de vele verwachtingen van een jong meisje en de nuchtere visie daarop van de volwassen vrouw, die er al schrijvend aan terug denkt. De verhalen zijn als vliegers die onder het matras gekoesterd worden, waarmee de schrijfster uiteindelijk aan de onvermijdelijke teleurstellingen ontsnapt.

... de functie uit. Het e-book Rode strepen door mijn zinnen, geschreven door Marion Bloem, koopt u bij Boeken ... Is er in word 2010 een manier om alle rode streepjes onder ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel Rode strepen door mijn zinnen van Marion Bloem. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Rode strepen door mijn zinnen Een verhaal uit de bundel Vliegers onder het matras Marion Bloem. Vliegers onder het matras is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Rode strepen door mijn zinnen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al ... Rode strepen door mijn zinnen | Boeken ... . Rode strepen door mijn zinnen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Is er in word 2010 een manier om alle rode streepjes onder de woorden in één keer weg te halen? ... Je kan gewoon de streep voor je woord zetten, en dan op dat pijltje naar links drukken. 12 juli 2012 16:52. 0. 7. 0. Reacties. ... Inloggen met Mijn Account. Nog geen account? Registreer je gratis! Hoe streep door tekst in word, excel? Geplaatst door de TopicStarter: 10-04-08 13:05 Ik weet dat het mogelijk is om een streep door je tekst te zetten. Maar hoe moest het ook alweer? En dan op deze manier Ctrl+s werkt in ieder geval niet. In onderstaand artikel lees je alles over kabels. Kijk of je ze goed op de poorten hebt aangesloten. Controleer ook of de kabels heel zijn en geen omgebogen pinnetjes hebben. Vervang verouderde kabels. Door een knik in de kabel of gebogen contactpunten kunnen strepen ontstaan. Deze strepen krijg ik soms weg door op Backspace of delete te drukken. Echter de meeste lijnen verdwijnen niet en het worden er steeds meer, heel irritant. De hele opmaak van mijn word bestand gaat eraan. Een kopie maken van hetgeen ik heb geschreven heeft ook geen zin omdat de s...