mulders-gm.nl

Dwaalvuur

PUBLICATIE DATUM december 2019
BESTANDSGROOTTE 8,42
ISBN 1230003619445
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ninja Paap-Luijten
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Dwaalvuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ninja Paap-Luijten. Lezen Dwaalvuur online is nu zo eenvoudig!

In de dode bossen is weinig levends te vinden. Toch loopt daar iemand rond. Hij heeft al dagen geen nieuw voedsel kunnen vinden en heeft weinig hoop op overleven. Maar dan ziet hij in de verte de belofte van hoop: een aangestoken kampvuur.Zal de warmte van het vuur zijn leven redden?Of bezegelt hij juist zijn lot als hij de vlammen tegemoet loopt?Dwaalvuur is een kort fantasyverhaal. Leuk om tussendoor te lezen en ook zeer geschikt voor lezers die een dikke roman een stapje te ver vinden.

...ter Terras met Dwaalvuur Berichtnavigatie ... Dwaalvuur door Ninja Paap-Luijten vanaf 24 december 2019 ... ... . Vorig bericht Kringloopcentrum Baarn Volgend bericht De uitdaging van Thijs Borsten met Giovanca Ostiana en Neco Novellas. Geef een reactie Reactie ... Dwaalvuur is een kortverhaal geschreven door Ninja Paap-Luijten. Ze schreef dit verhaal voor mensen die graag lezen maar geen te dikke boeken willen. Een verhaal voor tussendoor. Akiran loopt uitgehongerd en dorstig door een bos. Niet zomaar een bos, een dood bos. Wann ... Nieuws en updates - Pagina 2 - Ninja's Verhalen ... . Niet zomaar een bos, een dood bos. Wanneer een vuur zijn aandacht... Dwaalvuur In de dode bossen is weinig levends te vinden. Toch loopt daar iemand rond. Hij heeft al dagen geen nieuw voedsel kunnen vinden en heeft weinig hoop op overleven. Dwaalvuur is dan wel kort, maar het is echt te lang om als pdf op mijn website te plaatsen. Dat leest niet prettig. Ik ga er dus nog wat tijd in steken - de redactie moet nog worden doorgevoerd, ik moet er nog een epub van maken, máár: ik heb al een cover! Hieronder een teaser daarvan. Binnenkort natuurlijk de echte cover reveal! Dwaalvuur is vanaf vandaag verkrijgbaar! €0,99 of gratis met Kobo Plus. https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/dwaalvuur Flaptekst: In de dode bossen is... Vandaag heb ik een begin gemaakt met het vervolg op Dwaalvuur! Een nieuw verhaal beginnen is altijd spannend. Dit vervolg zal dezelfde opzet krijgen als Dwaalvuur, met steeds korte hoofdstukken die je dolgraag verder wilt lezen 😉 Het is natuurlijk super als j...