mulders-gm.nl

Dood van een leraar

PUBLICATIE DATUM januari 2011
BESTANDSGROOTTE 7,58
ISBN 9789059362987
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cyrille Offermans
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Dood van een leraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cyrille Offermans. Lezen Dood van een leraar online is nu zo eenvoudig!

Freek Moerdijk is afgestudeerd filosoof. Op zoek naar passend werk belandt hij bij een cultureel radioprogramma en een literaire uitgeverij, waarna hij, achtentwintig jaar oud, toch kiest voor het leraarschap. Hij houdt het niet lang vol en verdwijnt. Cyrille Offermans schetst in zijn geslaagde mix van onderwijs- en ontwikkelingsroman een even scherpzinnig als verontrustend beeld van de spanningen die het denkend leven van de puberende scholier, de twijfelende student, de werkzoekende filosoof en de geëngageerde leraar aan het begin van de eenentwintigste eeuw zo uitdagend en slopend maken.

...an een rouwregister. Honderden collega's, leerlingen en oud-leerlingen - sommigen zijn al meer dan 20 jaar van de school weg - laten een rouwbericht achter en creëren samen een golf van waardering die geen ... Dood van een leraar - Uitgeverij Cossee ... ... Socrates (Athene, ca. 470/469 v.Chr. - aldaar, 399 v.Chr.) of Sokrates (Oudgrieks: Σωκράτης) was een klassiek Grieks Atheense filosoof.Hij wordt beschouwd als een van de stichters van de westerse filosofie, al liet hij zelf geen geschriften na. Hij is bekend geworden door de verslagen van zijn studenten, met name die van Plato en Xenophon, en door de toneelstukken van zijn tijdgenoot ... Van een onzer verslaggevers ROTTERDAM - De politie in Rotte ... Dood van een leraar by Cyrille Offermans - Goodreads ... . Hij is bekend geworden door de verslagen van zijn studenten, met name die van Plato en Xenophon, en door de toneelstukken van zijn tijdgenoot ... Van een onzer verslaggevers ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft acht scholieren aangehouden die worden verdacht hun leraar met de dood te hebben bedreigd. De acht, van 15 tot 18, jaar ... Een leerling mag een leraar niet en vindt dat hij dood moet. ... straffen, ruzies, lesmethoden, geven van cijfers en het houden van orde. Ben je een leerling (of leraar!) ... Tijdens een onderzoek naar de mysterieuze dood van een leraar raakt een oude rechercheur verzeild in de wereld van een virtual reality-spel met hoge inzet. 11-apr-2014 - Dood van een leraar : roman - Cyrille Offermans. 11-apr-2014 - Dood van een leraar : roman - Cyrille Offermans. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. Een leraar aardrijkskunde van het Carmel College in het Twentse Oldenzaal is dood gevonden in een sloot in Weerselo. De 64-jarige inwoner van Denekamp was gisteren na zijn werk niet thuisgekomen ... Leraren die een sfeer scheppen waar leerlingen terechtkunnen met àl hun gevoelens (blij, bang, boos, kleine verdrietjes), zorgen ervoor dat ze ook groot verdriet makkelijker kunnen verwerken. Durf vertellen over de dood. Een dode vogel in het park, bloemen die verwelken Er zijn veel aanleidingen om te tonen dat de dood bij het leven hoort. Voor zijn proefschrift Meesters van papier las hij onder andere Dood van een leraar van Cyrille Offermans (2011). Die titel maakte me nieuwsgierig. Ik heb het boek gelijk aangeschaft en gelezen. De hoofdpersoon van de roman is filosoof Freek Moerdijk, die na een baantje bij een uitgeverij kiest voor het onderwijs. Dood van een leraar | ISBN 9789059362987 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....