mulders-gm.nl

Bouquet 492 - Gekust door de baas

PUBLICATIE DATUM januari 2019
BESTANDSGROOTTE 10,2
ISBN 9789402539035
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Emilie Rose
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 492 - Gekust door de baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emilie Rose. Lezen Bouquet 492 - Gekust door de baas online is nu zo eenvoudig!

De machtige Max Hudson laat niet met zich sollen, dus zijn assistent Dana Fallon kan maar beter doen wat hij zegt. En dat doet ze ook - tot ze ineens, volkomen onverwacht, ontslag neemt. Niets lijkt haar op andere gedachten te kunnen brengen, maar gelukkig kan Max wel wat manieren verzinnen om haar over te halen toch terug te komen. En die wil hij maar wat graag uitproberen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...rstboom ; Mistletoe en rozen. door Christy McKellen,Kandy Shepherd ... Bureau ISBN - Vallen voor de baas ... . Bouquet Extra (Book 484) Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * De machtige Max Hudson laat niet met zich sollen, dus zijn assistent Dana Fallon kan maar beter doen wat hij zegt. En dat doet ze ook - tot ze ineens, volkomen onverwacht, ontslag neemt. Niets lijkt haar op andere gedachten te kunnen brengen, maar gel ... bol.com | Bouquet Extra 489 - Misleid of verleid ... ... . Niets lijkt haar op andere gedachten te kunnen brengen, maar gelukki Driedubbele liefde ; Baas of minnaar? door Leanne Banks,Teresa Southwick. Bouquet Extra (Book 467) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Panorama van de klassieke wereld; ONS GESCREENDE LICHAAM; Uit 't slijk; Op Klaarlichte Dag; De allermooiste 1-minuutverhaaltjes om bij weg te dromen; Ik was vreemdeling maar jullie hebben mij opgenomen; Mijn herwaardering van waarden; Superbeesje is al onderweg; Ik sterf nog liever als een hond; Bouquet 492 - Gekust door de baas Dit jaar heeft Olivia geen tijd voor kerstbomen, kerstshoppen of mistletoe. Ze zit midden in een spannende zeilrace, die ze móét winnen. Trouwens, wat die mistletoe betreft: romantiek wordt overschat. Daarom heeft ze er ook geen probleem mee dat haar vriendin Brie haar laat beloven om van haar broer Jett af te blijven. Maar wie is de adembenemende man die haar op een feestje in de haven van ... Breng Geluk In Je Eigen Huis is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Breng Geluk In Je Eigen Huis PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Breng Geluk In Je Eigen Huis "Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3709 t/m 3716) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) VERRUKKELIJKE WRAAK - (Grand Hotel Chatsfield) Serena wil wraak op hotelmagnaat Cooper Brock, maar als ze hem ontmoet, wil ze hem tot haar ergernis alleen maar ... Gekust door de tycoon. Hoewel Tess Kelly zelf best tevreden is met haar leven, vinden haar ouders het hoog tijd dat ze aan haar toekomst gaat denken. Omdat de kansen niet voor het oprapen liggen voor iemand met haar gebrek aan werkervaring, helpt haar zus haar aan een baan als kindermeisje. Niet echt haar droomcarrière - en al helemaal niet met een arrogante baas als miljardair Matt ......