mulders-gm.nl

Waarom de Bijbel

PUBLICATIE DATUM 2015-10-13
BESTANDSGROOTTE 8,11
ISBN 9789462786165
TAAL NEDERLAND
AUTEUR John Blanchard
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Waarom de Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Blanchard. Lezen Waarom de Bijbel online is nu zo eenvoudig!

Waarom zou je de Bijbel geloven? Veel mensen vragen zich dattegenwoordig af. Voor hen is de Bijbel niet meer dan een oud,religieus geschrift, dat veel vragen oproept. Hoe weten we dat dehuidige tekst ook maar enigszins lijkt op het origineel? Is de Bijbelmeer dan folklore? Kun je de Bijbel wel serieus nemen als er zoveeltegenstellingen in staan? Hoe kan zo’n oud boek van betekeniszijn voor onze tijd?In dit boekje geeft John Blanchard antwoord op vragen over degeloofwaardigheid van de Bijbel. Hij laat zien dat het van levensbelangis om dit bijzondere Boek niet gesloten te laten.

...ng als een afstandelijk wetboek wat naar mijn gevoel compleet los stond van God zelf ... De symbolische betekenis van getallen in de Bijbel | Mens ... ... . Het was een schrijven over God, niet van God, dacht ik. Lees meer "Bijbel lezen, waarom?" Wat is de bijbel, waarom uniek, canonieke & apocriefe boeken Het woord 'Bijbel' stamt van het Griekse woord biblia en dat is het meervoud van biblion oftewel boekrol. De bijbel bestaat uit twee delen: het Oude Testament en het Nieuwe Testament. De bijbel is in feite een verzameling boeken of geschriften. Iemand zou ook de vra ... Waarom is de Bijbel belangrijk? - Ontdek God ... . De bijbel is in feite een verzameling boeken of geschriften. Iemand zou ook de vraag kunnen stellen waarom zelfs christenen soms de Bijbel veronachtzamen. Hoewel een christen in God gelooft, heeft die zich dan niet voldoende gerealiseerd dat Gods woorden in de Bijbel noodzakelijk zijn om te groeien in geloof en om zijn karakter te vormen (2 Timotheüs 3 vers 16). Bijbel. De Bijbel is nog steeds het meest verkochte boek ter wereld. Toch vinden veel mensen het moeilijk de bijbel te lezen en te bestuderen. Daarom vind je in deze Jongerenbijbel behalve de volledige NBV vertaling online, ook tips en handvatten van de EO- en onze Jongerenredactie Beam om je daarbij op weg te helpen....