mulders-gm.nl

Torens Van Stilte

PUBLICATIE DATUM april 2002
BESTANDSGROOTTE 3,38
ISBN 9789026982415
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Philip Jolowicz
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Torens Van Stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Jolowicz. Lezen Torens Van Stilte online is nu zo eenvoudig!

Fin Border, een Engelse advocaat in New York, wordt 's morgens vroeg door zijn beste vriend gebeld, omdat deze hem zijn nieuwe auto wil laten zien: een McLaren F1, van zo'n $400.000,-. Wanneer zijn vriend de auto wil uittesten, stort hij zich met 300 km per uur op de ondergelegen snelweg en neemt vijftien mensen mee in zijn dood. Fin vraagt zich vertwijfeld af, waarom zijn vriend hem uitnodigde bij zijn zelfmoordpoging en staat voor een raadsel wanneer blijkt, dat de McLaren met een lening op zijn naam staat en hij nu beschuldigd wordt van medeplichtigheid en aanzetten tot (zelf)moord. Binnen 24 uur is hij plotseling zonder geld, onder verdenking van de politie en aangeklaagd wegens de dood van vijftien onschuldigen. Zijn advocatenkantoor, dat verwikkeld is in de fusiebesprekingen met het grootste Amerikaanse advocatenkantoor in New York, wil hem zo snel mogelijk uit de weg hebben, eist dat hij al zijn lopende zaken overdraagt en stuurt hem het land uit, naar Indta, voor een kleine overname. Zijn ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid als zijn nieuwe bestemming Bombay blijkt te zijn, de stad waar zijn vaderzelfmoord heeft gepleegd bij de Torens van Stilte, de heilige begraafplaats. Wanneer daar weer iemand uit Fin's kring vermoord wordt, beseft hij, dat hij nog niet veilig is voor diegenen, die hem in New York in de val hadden gelokt. Hij realiseert zich, dat daar, tussen de stille torens van Manhattan, de oplossing ligt en het gevecht op hem wacht.

...New York, wordt 's morgens vroeg door zijn beste vriend gebeld, omdat deze hem zijn ... Torens Van Stilte Yazd Iran Stockfoto's en afbeeldingen ... ... ... Torens der stilte. Alleen al de ligging en het uitzicht over de omgeving maken van deze "torens der stilte" een indrukwekkende plek. De Torens der stilte (Dakmeh) werden gebruikt voor luchtbegrafenissen. Overledenen werden op de muren van de torens gelegd om door de vogels opgegeten te worden. Torens van stilte. Fin Border, een Engelse advocaat, wordt 's ochtends vroeg in New York door zijn beste vriend uit bed gebeld om Fin zijn nieuwe auto te laten zien: een McLaren F1, kosten ca. $ 400.000. Wanneer zijn vriend de auto wil uittesten, stort hij zich met 300 km p ... Zoroastrisme in Yazd, Iran - reisrelaas.nl ... . $ 400.000. Wanneer zijn vriend de auto wil uittesten, stort hij zich met 300 km per uur op de ondergelegen snelweg, en neemt vijftien mensen mee in zijn dood.Fin vraagt zich vertwijfeld af, waarom zijn ... Torens van stilte (Hardcover). Fin Border, een Engelse advocaat in New York, wordt 's morgens vroeg door zijn beste vriend gebeld, omdat deze hem zijn... Yazd en de torens van stilte; Vliegen naar Iran: dit zijn de mogelijkheden; Fotoreeks: verrassend Iran in 25 foto's; Ramsar, het groene noorden van Iran; Kashan: Een must visit tijdens je reis in Iran; Het Meidan Emam plein in Isfahan; Reiservaring Iran: say ...