mulders-gm.nl

Onder de Italiaanse sterren

PUBLICATIE DATUM juni 2013
BESTANDSGROOTTE 7,54
ISBN 9789461996381
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cathy Williams
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Onder de Italiaanse sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cathy Williams. Lezen Onder de Italiaanse sterren online is nu zo eenvoudig!

Wat doe je als je je net stiekem in een sexy, roodsatijnen jurk van een ander hebt gehesen en de bel gaat? Bethany opent de deur op een kier en ziet een knappe mandie kennelijk denkt dat ze de rijke flatbewoonster zelf is. In alle opwinding vergeet ze te zeggen dat ze slechts de oppas is. Playboy Cristiano De Angelis ziet zijn droomvrouw: een vamp met prachtige rode lokken. Als hij, tot zijn verrassing, merkt dat ze probeert hem de fl at uit te werken, wordt ze een uitdaging die hij niet kan weerstaan. Een romantisch dinertje leidt tot een vurige affaire. Maar al snel beseft Bethany dat ze niet in zijn jetsetleven past. Stilletjes vertrekt ze, met pijn in haar hart... en zwanger!

...ij zee blijft de warmte goed te verdragen ... Onder de Italiaanse sterren | Boeken ... . Het buitenzwembad komt goed van pas, een garantie voor urenlange waterpret. Op veel campings is animatie voor de kids geregeld. Slapen onder de sterren. Wie niet in een tent kampeert maar letterlijk onder de sterren, ervaart het buiten zijn pas echt. In Wales vind je een griezelig diepe duisternis - en een opblaasbaar planetarium. NOËL VAN BEMMEL 15 juni 2013, 0:00 Het boek Onder de Italiaanse zon, geschreven door Santa Montefiore, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending ... Onder de Italiaanse sterren, Cathy Williams - Ebook ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Onder de Italiaanse sterren (Bouquet Book 3420) (Dutch Edition) eBook: Williams, Cathy, Rouwe, Marcel: Amazon.fr Vertalingen in context van "onder de sterren" in Nederlands-Frans van Reverso Context: We kunnen hem samen onder de sterren opeten....