mulders-gm.nl

Schoolplaten

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,49
ISBN 9789079758319
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.W.M. Dost
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schoolplaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.W.M. Dost. Lezen Schoolplaten online is nu zo eenvoudig!

Dit boek laat een prachtige verzameling schoolplaten, geïllustreerd door M.A. Koekkoek, uit de vorige eeuw zien. Een begrip voor wie onderwijs kreeg in de ‘kennis der natuur’. De begeleidende teksten zijn ontleend aan de originele onderwijzersteksten van toen.

...n, foto's en knutselwerkjes. Alles is ingedeeld in thema's die veel voorkomen in het lager / primair onderwijs ... Schoolplaten- en Onderwijsveiling - Catawiki ... . Vind Antieke Schoolplaten op Marktplaats. Koop en verkoop Antiek en Kunst tegen een antrekkelijke prijs! Schoolplaten dienen niet verward te worden met schoolwandkaarten want dit zijn weliswaar ook platen die in scholen worden opgehangen maar in tegenstelling tot de schoolplaten vertonen deze kaarten alleen afbeeldingen van landkaarten. Nederland. De eerste 40 platen werden ... De catalogus Schoolplaten bevat platen die zijn uitgegeven voor vo ... Schoolplaten.com ... . Nederland. De eerste 40 platen werden ... De catalogus Schoolplaten bevat platen die zijn uitgegeven voor voornamelijk het onderwijs van de 19e tot en met de 20e eeuw. Voor een afbakening van deze verzameling zie de definitie.. Volgens deze definitie zijn er in Nederland waarschijnlijk rond de 10.000 verschillende platen uitgegeven (de meesten daarvan staan reeds op deze site). De schoolplaten zijn ingedeeld in twee categorieë...