mulders-gm.nl

Bouquet 419 - Eén nacht met gevolgen

PUBLICATIE DATUM februari 2017
BESTANDSGROOTTE 10,84
ISBN 9789402527278
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wendy Warren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 419 - Eén nacht met gevolgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Warren. Lezen Bouquet 419 - Eén nacht met gevolgen online is nu zo eenvoudig!

Hoewel het tegen haar principes is, heeft Rosemary een geweldige onenightstand gehad met een knappe vreemdeling. Een paar maanden later beseft ze dat ze 's morgens wel erg vaak misselijk is. Als ze een zwangerschapstest gaat kopen, krijgt ze de schrik van haar leven: apotheker Dean is haar knappe vreemdeling! En dus de vader van haar kind. Om roddels te voorkomen, stelt hij een tijdelijk huwelijk voor. Maar wat moet ze dan doen als de termijn afloopt? Ze heeft nu haar hart al helemaal aan hem verloren! Dit verhaal is eerder verschenen als Intiem 2044 Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...omans. Eén keer in haar leven geeft Rachel zich over aan een opwindende nacht met een knappe vreemdeling, en meteen zit ze in de problemen ... Eén nacht met gevolgen (e-boek) | Wendy Warren | 9789461995483 ... . Want ze ontdekt algauw wie de vreemdeling is - en dat die ene nacht niet zonder gevolgen is gebleven... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel. Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3735 t/m 3742) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) OVERMAND DOOR LIEFDE - Lynne Graham (Hartenstrijd) A ... Eén nacht met gevolgen (e-boek) | Wendy Warren | 9789461995483 ... . Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) OVERMAND DOOR LIEFDE - Lynne Graham (Hartenstrijd) Als Prins Jaul na lange tijd weer oog in oog staat met Chrissie, wacht hem een verrassing... Eén keer in haar leven geeft Rachel zich over aan een opwindende nacht met een knappe vreemdeling, en meteen zit ze in de problemen. Want ze ontdekt algauw wie de vreemdeling is - en dat die ene nacht niet zonder gevolgen is gebleven... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel. Effeweg.nl, Nieuwleusen, Netherlands. 24,807 likes · 205 talking about this · 121 were here. Welkom op de pagina van Effeweg.nl. Hier vindt u nieuwtjes, weetjes en u kunt hier uw vakantiefoto's delen... Een nacht met grote gevolgen... Valentina had gezworen dat ze nooit van haar leven meer contact zou zoeken met Luca Barbarigo, na die ene nacht in zijn bed, die zo rampzalig afliep. Toch is ze nu onderweg naar Venetië om hem te spreken. Want alleen hij kan haar ouders van de financiële afgrond redden....