mulders-gm.nl

Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid?

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 9,91
ISBN 9789462783904
TAAL NEDERLAND
AUTEUR W. van Klinken
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. van Klinken. Lezen Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid? online is nu zo eenvoudig!

Het christelijk geloof roept in onze samenleving vragen op. Het overheersende beeld in de media is dat geloof in de Bijbel achterhaald en intolerant is. Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan andersdenkenden. En ook zonder dat anderen je direct aanspreken, roept het leven in een seculiere samenleving genoeg vragen op.Er is behoefte aan verantwoording en verdediging van het christelijk geloof, aan apologetiek. Want het is niet dom of onredelijk om in God en in de Bijbel te geloven. Er zijn goede antwoorden te geven op de vragen van niet-christenen. In dit boek worden 29 van zulke vragen beantwoord door dertien auteurs uit de breedte van de gereformeerde gezindte. De vragen die aan de orde komen gaan over heel verschillende onderwerpen, maar hebben allemaal te maken met de uitleg en verdediging van het christelijk geloof. De artikelen zijn eerder verschenen in de rubriek Weerwoord van het Reformatorisch Dagblad.

... samenleving vragen op. Het overheersende beeld in de media is dat geloof in de Bijbel achterhaald en intolerant is ... Beperkt geloof je vrijheid?: en andere vragen over het ... ... . Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan andersdenkenden. En ook zonder dat anderen je direct aanspreken,... Beperkt geloof je vrijheid?; EAN 9789462783904; CBC; Christelijke boekhandel/webwinkel De Goede Boekenhoek - Met een boekske in een hoekske. Boeken, E-Books Beperkt geloof je vrijheid? door Klinken, drs.W.van, EAN 9789462783904. Weerwoord. Werken. Beperkt geloof je vrijheid? Daar staan we voor . Is daar iemand...?! ... Bureau ISBN - Beperkt geloof je vrijheid? ... .W.van, EAN 9789462783904. Weerwoord. Werken. Beperkt geloof je vrijheid? Daar staan we voor . Is daar iemand...?! Tegendraads bij tegenwind . Zo is er maar één . Zo is er maar een! Personen M.J. Kater, W. van Klinken, W. Klinken, P. Schalk, W. Silfhout. NUR Codes (sub) 700 Theologie algemeen. Beperkt geloof je vrijheid?; Klinken, W. van (red.); EAN 9789462783904; CBC; Boekenhuis Rijssen en Uitgeverij Wieger Smeijers Beperkt geloof je vrijheid?, EAN 9789462783904. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Beperkt geloof je vrijheid? - eBoek; Klinken. W. van (red.); EAN 9789462786608; eBoekhuis; Boekenhuis Rijssen en Uitgeverij Wieger Smeijers Het christelijk geloof roept in onze samenleving vragen op. Het overheersende beeld in de media is dat geloof in de Bijbel achterhaald en intolerant is. Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan andersdenkenden. En ook zonder dat anderen je direct aanspreken, roept het leven in een seculiere samenleving genoeg vragen op. >Er is behoefte aan verantwoording en verdediging van het ... Ik heb hem ook helemaal bekeken, anders kan je er niet over oordelen. Dat chip verhaal geloof ik niet, maar wel over een vaccin paspoort om te mogen reizen van land A naar land B. En ja, de man is dodelijk vermoeiend om te volgen, maar hij laat wel een andere kant zien: het verdienmodel van Gates. Beperkt geloof je vrijheid * Nieuw * nu van € 9,95 voor. Serie Weerwoord. Auteur W. van Klinken (red.) Druk 1e druk Uitgave Apeldoorn, De Banier, 2015 Prijs € 4,95 Omschrijving. 128 pag ......