mulders-gm.nl

Samen door het leven

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,35
ISBN 9789033125218
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Diverse auteurs
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Samen door het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Samen door het leven online is nu zo eenvoudig!

In deze gedichtenbundel brengen verschillende auteurs de gevoelens en gedachten onder woorden die horen bij de band tussen man en vrouw. Het is de band van het huwelijk. Om samen door het leven te gaan... met God. Een prachtig geschenkboekje om cadeau te doen bij een huwelijk of een huwelijksjubileum.

... samen, dat zullen anderen moeten beamen ... Samen Door Het Leven - Dave Roelvink | Shazam ... . Aan een relatie heb je werk, maar wij weten "samen staan we sterk". Soms loopt het anders dan gepland Daar zijn we beiden aan gewend Gelukkig kunnen wij elkaar altijd vertrouwen En wat er ook gebeurt 't is om 't even We gaan voor altijd samen door het leven Ja, we gaan voor altijd samen door het leven Ik gaf jou vaak wijze lessen Maar jij gaat je eigen gang Ik maak soms nog wel wat fouten Straks gaat het beter We gaan voor altijd samen door het leven Ja, we gaan voor altijd samen door het leven. Ik gaf jou vaak wijze lessen Maar jij ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Samen door het ... ... . Ik gaf jou vaak wijze lessen Maar jij gaat je eigen gang Ik maak soms nog wel wat fouten Straks gaat het beter, wees maar niet bang Jij denkt nooit verder dan morgen Ach pa maak jij je om mij geen zorgen. Samen door het leven. In deze gedichtenbundel brengen verschillende auteurs de gevoelens en gedachten onder woorden die horen bij de band tussen man en... Songteksten voor 'Samen Door Het Leven' van Dave Roelvink. Als ik jou nu hier zie lopen / Dan denk ik: waar blijft de tijd / Ik kijk naar jouw grijze haren / Ik wil jou nog lang niet kwijt Samen samen Een heel oud echtpaar ging naar bed Op 't kastje twee bekers… Wij zullen samen door het leven gaan Refrein:Wij zullen samen door het leven gaan,Wij zullen altijd naast elkander staan.Wat… Samen uit, samen thuis Met zijn drieën hebben zij den weg gezocht Met zijn drieën deden… Refrein:Wij zullen samen door het leven gaan,Wij zullen altijd naast elkander staan.Wat ook gebeuren mag,Bij vreugd' of tegenslag,Wij zullen samen door het leven gaan.Lief en leed delen wij,Wij zullen samen door het leven gaan. Voor ik jou ontmoette,Was het leven saai voor mij.Ik was niet ongelukkig,Maar daarnaast ook nooit echt blij.Blijheid in het leven,Heb jij […] Een weekend van 'Een leven samen' is gebaseerd op de dialoogmethode en speciaal bedoeld voor vrouwen- en mannenstellen in een duurzame relatie. Het is geen therapie maar een bepr...