mulders-gm.nl

De Driemaster

PUBLICATIE DATUM juli 2016
BESTANDSGROOTTE 7,54
ISBN 9781311096326
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carien Touwen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Driemaster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carien Touwen. Lezen De Driemaster online is nu zo eenvoudig!

Na een drukke tentamenperiode gaan Brenda en Dyan zeilen op het IJsselmeer. Het is een prachtige dag en ze genieten volop. Plotsklaps slaat het weer om en komen ze flink in de problemen. Net als ze denken de zeilboot in rustiger water te hebben, doemt er een gigantische driemaster voor hen op. Dyan weet nog net een voicemail achter te laten bij haar vader voor ze spoorloos verdwijnen ...De voicemail komt echter terecht bij iemand die op dat moment in Parijs is.Komt de waarheid ooit boven water?Een eerdere versie van deze novelle verscheen in de verhalenbundel "Losse draden" (2006) van Carien Touwen.

...gd maken we graag een trip naar "verre oorden" ... Home - OBS de Driemaster Lelystad ... . Welkom op de website van basisschool De Driemaster! Met een gedreven team leerkrachten werken wij dagelijks hard aan het onderwijs van onze leerlingen. En de resultaten mogen er zijn, met een multiculturele populatie lukt het ons om mooie resultaten te bereiken! De inspectie is het na een bezoek volledig met ons eens. De Driemaster is meer dan een school. De Driemaster heeft in mei van de inspectie ... Welkom | Basisschool De Driemaster Voorburg ... . De Driemaster heeft in mei van de inspectie de waardering "goed" gekregen. Niet alleen heeft de inspectie gezien dat de basiskwaliteit op orde is, ook zagen zij dat onze school op overtuigende wijze haar ambities in de praktijk brengt. Restaurant de Driemaster. Wij zijn tot 1 juni gesloten wegens het corona-virus, wel kunt u diverse gerechten bij ons afhalen. kijk even bij afhaal menu's Kunt u door omstandigheden niet afhalen, dan komen wij bij u bezorgen. Smullerij uit de kombuis. Het ultieme genieten van heerlijke gerechtjes in ons sfeervolle restaurant. De Driemaster ligt vlakbij het Boven-IJ Ziekenhuis, verscholen in het groen. De school heeft ongeveer 360 leerlingen verdeeld over 15 groepen. Verder is er een VVE (voorschool) en een peutercombi aan de school verbonden. De naam van de school hebben we niet zomaar gekozen. Welkom op de website van de Driemaster. Op deze website vindt u diverse informatie over onze school. Naast de schoolgids, het vakantierooster, het team en de schoolreisjes, vindt u ook informatie over de PBS methode waar wij mee werken op school en welke app wij gebruiken om met onze ouders te communiceren. De Driemaster vindt samen met andere organisaties allerlei voorzieningen op het gebied van welzijn, hulpverlening en zorg voor u in de gemeente. In de dorpen en kernen die tot deze gemeente behoren, is er een grote betrokkenheid met elkaar. De Driemaster zet zich in om al die bestaande initiatieven te ondersteunen en te versterken. Kindcentrum Driemaster. Welkom op de website van Kindcentrum Driemaster! Op ons kindcentrum in de Asser wijk Pittelo bieden we openbaar onderwijs en opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar oud aan. Op de Driemaster staan onze dri...