mulders-gm.nl

Stilte in oktober

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,94
ISBN 9789029056014
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jens Christian Grøndahl
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Stilte in oktober in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Christian Grøndahl. Lezen Stilte in oktober online is nu zo eenvoudig!

Een vierenveertigjarige kunsthistoricus raakt in een geestelijke crisis als zijn vrouw hem verlaat, met wie hij achttien jaar heeft samengeleefd. Hij kan haar spoor door Europa volgen via de bankafschriften, waarop haar betalingen met haar Mastercard staan vermeld. Ze blijkt een route af te leggen die ze samen zeven jaar eerder zijn gegaan: Bordeaux, San Sebastian, Santiago de Compostela, Porto, Lissabon. Haar reis brengt een vloed van herinneringen bij hem teweeg: aan zijn jeugd, zijn studietijd, zijn huwelijk. Steeds nauwere lussen legt de hoofdpersoon om zijn leven en steeds groter wordt de suspense waarmee Grøndahl schrijft. De `oplossing van het raadsel dat de hoofdpersoon voor zichzelf is, wordt in een rijkgeschakeerde stijl verpakt.

...ver de breekbaarheid van relaties, onvervulde dromen en identiteit ... Stilte in oktober by Jens Christian Grøndahl ... . In Stilte in oktober raakt een kunsthistoricus in een crisis als zijn vrouw hem verlaat. Hij kan haar spoor door Europa volgen via bankafschriften. Ze blijkt een route af te leggen die ze samen zeven ... Stilte in oktober + Indian summer DL | ISBN 9789049806170 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het betreft een stilte retraite waarbij met name Vipassana Medit ... Stilte in oktober - Jens Christian Grøndahl ... ... . Het betreft een stilte retraite waarbij met name Vipassana Meditatie wordt beoefend, met tussendoor Kundalini yoga oefeningen waaronder lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken en mantra's. Het is een verlengde weekend retraite met aanvang op donderdagavond om 20.00 uur en de afsluiting op zondag rond 16.00 uur. Koop Stilte in oktober van Grondahl, J.C. met ISBN 9789029077828. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Gröndahl, Jens Christian - Stilte in oktober...