mulders-gm.nl

Switch

PUBLICATIE DATUM november 2016
BESTANDSGROOTTE 6,13
ISBN 9789402154498
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Eline Stiekema
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Switch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eline Stiekema. Lezen Switch online is nu zo eenvoudig!

Bo is het zat. Als beginnend redactrice bij glossy magazine Joy mag ze alleen maar simpele stukjes schrijven. Ze bedenkt een idee voor een groot artikel: ze zal twee weken lang van leven ruilen met één van haar succesvolle vriendinnen. Maar haar succesvolle vriendinnen willen niet, en zo komt Bo tegen haar zin terecht in het rommelige bestaan van haar muzikale vriendin Maud. Maud worstelt met een dertigersdilemma en grijpt de kans om Bo's leven uit te proberen met beide handen aan. Twee weken lang nemen Bo en Maud elkaars plaats in. Met alle gevolgen van dien. Onbedoeld ontdekt Bo een geheim dat eigenlijk te ernstig is om verborgen te blijven. Dit zet haar eerste grote artikel onder druk. Want uiteindelijk is vriendschap het allerbelangrijkste… toch?

...erheden met slimme IT voor een veilig platform, optimale dienstverlening en effectieve organisatie ... Apple producten met korting kopen bij Switch | Apple ... ... .; Zakelijk Switch empowert uw medewerkers en u blijft bezig met uw core business. Zo blijft u de concurrentie een stapje voor. Switch heeft een uitgebreid aanbod aan Apple producten en accessoires. Hoesjes, koptelefoons, tassen, toetsenborden… Voor iedere Apple fan wat wils! Maar ook voor iedereen die de stap naar een Apple product wilt zetten, helpen wij met veel plezier. Een switch is een apparaat in de infrastructuur van pakketgeschakelde computernetwerken dat tot ... SWITCH to the new workout : Switch ... . Een switch is een apparaat in de infrastructuur van pakketgeschakelde computernetwerken dat tot doel heeft toestellen met elkaar te verbinden door het ontvangen, verwerken en doorzenden van ontvangen frames. Een switch kan Ethernet, Token ring, Fibre Channel of andere typen pakketgeschakelde netwerksegmenten verbinden tot één homogeen netwerk op het niveau van de OSI-datalinklaag. Learn about and purchase the Nintendo Switch™ and...