mulders-gm.nl

Layla Marquez 1 - Schittering

PUBLICATIE DATUM juli 2019
BESTANDSGROOTTE 8,75
ISBN 1230003321010
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Verawati Calmer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Layla Marquez 1 - Schittering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verawati Calmer. Lezen Layla Marquez 1 - Schittering online is nu zo eenvoudig!

Voorafgaand aan de jaren die zich afspelen in het grote boek Layla's Glinstering, leefde Layla als student samen met Fleur Vlorensteijn in een appartement in de stad Utrecht. In de verhalen van Layla's Wereld lees je over hun studententijd. Een verwarrende periode waarin Fleur en haar ouders Frank en Beth moeten zoeken naar een nieuwe weg om Layla toe te laten in hun leven. Door Layla's ingewikkelde verleden als pleegkind en de invloedrijke positie van Frank en Beth in hun gemeenschap is dat niet heel eenvoudig. Dit wordt nog ingewikkelder als er gevoelens ontstaan tussen Layla en Frank.Schittering is deel I van de serie Layla's Wereld en deze korte verhalen werden geschreven voor het blog Layla's Wereld.

... Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt ... Schittering | 9789402195248 | Boeken | Boekhandel Heijink ... . Schittering. Layla Marquez en Fleur Vlorensteijn zijn 18 jaar en beginnen een nieuw leven als student. Voordat ze deze stap zetten, gaan ze op vakantie. Layla mag met het gezin van Fleur voor een maand mee naar Toscane en daarvoor zet Layla voor het eerst sinds jaren weer een stap in het huis van familie Vlorensteijn. Sinds Layla Marquez op achtjarige leeftijd haar ouders en broertje verloor ... Schittering: Layla's Wereld (Layla Marquez Book 1) ... Laila Márquez Profielen | Facebook ... ... Schittering: Layla's Wereld (Layla Marquez Book 1) (Dutch Edition) eBook: Verawati Calmer: Amazon.de: Kindle-Shop Layla Marquez en Fleur Vlorensteijn zijn 18 jaar en beginnen een nieuw leven als student. Voordat ze deze stap zetten, gaan ze op vakantie. Layla mag met het gezin van Fleur voor een maand mee naar Toscane en daarvoor zet Layla voor het eerst sinds jaren weer een stap in het huis van de familie Vlorensteijn. Sinds Layla Marquez op achtjarige leeftijd haar ouders en broertje verloor, is zij ... Schittering. Verawati Calmer - Paperback / softback - 121 pagina's. Details Layla Marquez en Fleur Vlorensteijn zijn 18 jaar en beginnen een nieuw leven als student. Voordat ze deze stap zetten, gaan...