mulders-gm.nl

Kern luisterboek

PUBLICATIE DATUM 2008-12-01
BESTANDSGROOTTE 3,36
ISBN 9789058813947
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sonneveld, R.
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kern luisterboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonneveld, R.. Lezen Kern luisterboek online is nu zo eenvoudig!

Reinier Sonneveld in een brief aan de uitgever:'Het is een oud, heel oud verhaal, maar het boeit me mateloos.Sterker nog, ik geloof het. En ik zie twee miljard mensen om me heen die het geloven.Wat bezielt die twee miljard? Waarom is het christendom wereldwijd de snelst groeiende religie?Soms fiets ik langs een kerkgebouw, en snap ik er weer niets van: hoe kan het toch, dat op al die gebouwen een martelwerktuig staat, een kruis? Hoe kan zoiets nou inspireren?Even later ervaar ik weer tot in mijn tenen, dat dit werkelijk het grootste en meest meeslepende is wat er te vertellen valt.Laat ik dat proberen.'Een korte, vriendelijke en eigentijdse introductie tot het christelijke geloof. Voor wie niet gelooft, een ontdekking. Voor wie wel gelooft, een herontdekking.Deze uitgave betreft een audioboek.

...veld in een brief aan de uitgever: 'Het is een oud, heel oud verhaal, maar het boeit me mateloos ... Henk Kern audioboeken bij Luisterboeken.nl ... . Sterker nog, ik geloof het. En ik zie twee miljard mensen om me heen die het geloven. Wat bezielt die twee miljard? Waarom is het christendom wereldwijd de snelst groeiende religie? Soms fiets ik langs […] Luisterboek, 7213 tweedehands boeken op voorraad, vanaf € 0,99 alleen bij Boekhandel De Slegte. Zoek je luisterboeken? De LuisterBieb heeft meer dan 3.600 luisterboeken. Thrillers, romantiek ... Henk Kern audioboeken bij Luisterboeken.nl ... . Zoek je luisterboeken? De LuisterBieb heeft meer dan 3.600 luisterboeken. Thrillers, romantiek, literatuur of hoorcolleges. Neem een kijkje in de collectie. De kern (luisterboek) bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Kern LUISTERBOEK door Sonneveld, R., EAN 9789058813947. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Dr. Henk Kern (1960) is als docent Russische geschiedenis verbonden aan de opleidingen Gesc...