mulders-gm.nl

Kus voor je sterft

PUBLICATIE DATUM 1997-09-30
BESTANDSGROOTTE 12,26
ISBN 9789044923490
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ira Levin
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kus voor je sterft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ira Levin. Lezen Kus voor je sterft online is nu zo eenvoudig!

IRA LEVINEEN KUS VOOR JE STERFTEen kus voor je sterft is de fascinerende geschiedenis van een knappe jongeman die zonder veel inspanningen rijk wil worden.Schatrijk liefst.Hij heeft een groot talent voor intrige en moord, een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen en een totaal gebrek aan geweten.Zijn slachtoffers zijn onschuldige, nietsvermoedende jonge vrouwen, die oprecht van hem houden.Maar ook hier vindt het recht zijn loop, zij het langs geheel onvermoede wegen.

... je sterft (1960) Ira Levin ***** Vrij Nederland heeft gelijk ... Ira Levin - Wikipedia ... . Sinds jaar en dag wordt - Een kus voor je sterft - in de VN thrillergids beloond met vijf sterren. Het boek dateert uit 1953 en is vertaald door Remco Campert. Jaren geleden heb ik dit ... IRA LEVINEEN KUS VOOR JE STERFTEen kus voor je sterft is de fascinerende geschiedenis van een knappe jongeman die zonder veel inspanningen rijk wil worden.Schatrijk liefst.Hij heeft een groot talent voor intrige en ... Een kus voor je sterft - Bibliotheek.nl ... .Schatrijk liefst.Hij heeft een groot talent voor intrige en moord, een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen en een totaal gebrek aan geweten.Zijn slachtoffers zijn onschuldige, nietsvermoedende jonge vrouwen, die oprecht van hem ... Een kus voor je sterft 07 april 2014 om 03:00 uur | peter vantyghem Herman van Veen: een genre op zichzelf. Tom Leentjens. Een van de vele hoogtepunten in Voor een kus, de ... IRA LEVINEEN KUS VOOR JE STERFTEen kus voor je sterft is de fascinerende geschiedenis van een knappe jongeman die zonder veel inspanningen rijk wil worden.Schatrijk liefst.Hij heeft een groot talent voor intrige en moord, een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen en een totaal gebrek aan geweten.Zijn slachtoffers zijn onschuldige, nietsvermoedende jonge vrouwen, die oprecht van hem ... Een kus voor je sterft Een kus voor je sterft is de Nederlandse titel van het boek A Kiss Before Dying uit 1953 van de Amerikaanse schrijver Ira Levin. ==Inhoud== "Een kus voor je sterft" beschrijft de geschiedenis van een knappe jongeman. Hij wil zonder daar moeite voor te hoeven doen rijk worden, schatrijk zelfs. Hij is een persoon met een ......