mulders-gm.nl

Doktersroman 111 - Geluk om de hoek

PUBLICATIE DATUM juni 2017
BESTANDSGROOTTE 7,81
ISBN 9789402529555
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Susan Carlisle
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Doktersroman 111 - Geluk om de hoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Carlisle. Lezen Doktersroman 111 - Geluk om de hoek online is nu zo eenvoudig!

Dokter Kiefer Bradford heeft genoeg van het gefluister om hem heen. En ook, hoe goed bedoeld ook, van alle meelijdende blikken, sinds zijn vrouw hem in de steek liet voor een van zijn collega's. Noodgedwongen neemt hij een baan aan op een dokterspost in een achterstandswijk. Tot zijn verbijstering treft hij daar de vrouw aan die hij ooit in een opwelling kuste op een gemaskerd bal. Direct springen de vonken weer over, maar... zal hij nog ooit een vrouw kunnen vertrouwen? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...Welkom in het Melbourne Victoria Hospital, waar een aantal zeer bijzondere verloskundigen ... Geluk om de hoek ; Onweerstaanbare arts (2-in-1 ... ... ... Doktersroman 108 - Verlossende liefde. Een warm welkom Welkom in het Melbourne Victoria Hospital, waar een aantal zeer bijzondere verloskundigen werkt.... Doktersroman 111 - Onweerstaanbare arts. Sinds de dag waarop een operatie het leven van pathologe Charlotte Johnson radicaal veranderde, heeft ze alle... Doktersroman 112 - Onstuimig weerzien. Op weg naar Constantis komt verpleegkundige Amy ... Geluk om de hoek - ISBN ... . Doktersroman 112 - Onstuimig weerzien. Op weg naar Constantis komt verpleegkundige Amy Prentice oog in oog te staan met de spannende Nico Leonides, de... Op zoek naar artikelen van Susan Carlisle? Artikelen van Susan Carlisle koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Geluk om de hoek ; Onweerstaanbare arts (2-in-1) (Doktersroman Extra Book 111) (Dutch Edition) eBook: Carlisle, Susan, Marshall, Lynne, Bolk, Jannigje, Blok, Andrea ... Geluk om de hoek Susan Carlisle, Lynne Marshall De volgende! Belom Bélom, Alain Sirvent Heimelijke dromen Abigail Gordon, Kate Hardy ... Lees „Geluk om de hoek ; Onweerstaanbare arts (2-in-1)" door Susan Carlisle verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) GELUK OM DE HOEK - Dokter Kiefer Bradford heeft genoeg van het gefluister om hem heen. En ook, hoe goed bedoeld ook,... Geronimo Stilton is een geweldige auteur. Download en lees het boek Geronimo Silton De mysterieuze mummie / 33 op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Geronimo Silton De mysterieuze mummie / 33 in PDF, ePUB, MOBI. Geluk om de hoek ; Onweerstaanbare arts (2-in-1) (e-boek) door Susan Carlisle; Lynne Marshall, EAN 9789402529302. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Doktersroman Extra 111 - Geluk om de hoek ; Onweerstaanbare arts (2-in-1) In zijn naam; Walkuren Van Het Derde Rijk; Kinderen van de olympus 2: de kracht van dromen; Brussel; Focus op familie; De strafrechtelijke rechtshulpverlening van belgië, Duitsland en Frankrijk ...