mulders-gm.nl

SCHUDKAARTEN MET STEMPELS

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 12,52
ISBN 9789038414096
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Harts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen SCHUDKAARTEN MET STEMPELS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harts. Lezen SCHUDKAARTEN MET STEMPELS online is nu zo eenvoudig!

Er zijn stempels in de handel die speciaal ontworpen zijn om er schudkaarten mee te maken. Moeilijk is het niet, bij iedere kaart staat stap voor stap uitgelegd hoe je te werk gaat. Daarbij laat Tiny zien dat er met een enkele stempel en wat knipvellen ongelooflijk veel variaties mogelijk zijn!

...lp van onze stempel-creator / -ontwerpmodule ... Een schudkaart is een kaart met materiaal in een ruimte ... ... . Je kunt je stempel laten maken in combinatie met een doordraaibare datum (datumstempel), logo en/of eigen tekst. Bijna alles is mogelijk! Je kunt ook een keuze maken uit onze branche-gerichte producten. 3 jul. 2018 - Bekijk het bord "cards stempels action" van connynederstigt op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Stempelen, Action en Diy kaarten. Met dit voordeelpakket kunnen de mooiste schudkaarten gemaakt worden. Dit voordeelpakket bevat 10 vierkante en 1 ... Stempelkaarten zijn kaarten gemaakt van speciale stempels ... . Dit voordeelpakket bevat 10 vierkante en 10 ronde "raampjes" met een diepte van 4 millimeter. De twee bijpassende mallen, het knipvel en 50 gram sneeuw met subtiele glitter stempels van alle bekende (inter)nationale stempelmerken waarmee je eindeloos kunt stempelen en met stempels je kaarten kunt maken. Stempels inkleuren Zelf stempels maken . Om een houten stempel te maken met een scherpe mooie afdruk is een professionele lasermachine nodig. Wilt u zelf stempels maken dan kan dat online met onze "ontwerp tool, echter dit geldt alleen voor het ontwerp....