mulders-gm.nl

Verkwikkender dan licht

PUBLICATIE DATUM januari 9999
BESTANDSGROOTTE 4,96
ISBN 9789060383551
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Margarete van den Brink
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verkwikkender dan licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margarete van den Brink. Lezen Verkwikkender dan licht online is nu zo eenvoudig!

'Wat is verkwikkender dan licht? - Het gesprek.' Deze woorden uit het Sprookje van Goethe verwijzen naar de opwekkende, levensvernieuwende werking die kan uitgaan van een werkelijk gesprek.Margreet van den Brink beschrijft de weg van ontmoeting en gesprek als een ware scholingsweg, die - in tegenstelling tot meer meditatieve wegen - midden in het sociale leven kan worden gegaan. Als een mens werkelijk interesse toont voor het 'verhaal' van een ander en daar luisterend-vragend op ingaat, is het alsof er een geheimzinnige bron gaat stromen. Niet alleen komen dan gevoelens en inzichten naar boven die tot dan toe onbewust waren, maar ook wordt tussen deze twee mensen iets voelbaar van een nieuwe, hogere werkelijkheid.Na haar studie aan de Sociale Academie legde Margreet van den Brink zich er vele jaren op toe, door middel van praktisch werk en onderzoek een verbinding te scheppen tussen de inzichten uit de antroposofie en de sociale opgaven van deze tijd. Zij werkt als biografisch counsellor, geeft cursussen en workshops op het gebied van de biografie, de persoonlijke ziele-ontwikkeling, het sociale leven en gemeenschapsvorming. Daarnaast geeft zij lezingen en schrijft zij boeken en artikelen over bovengenoemde onderwerpen.

...kzaamheid van Christus in ontmoeting en gesprek Margarete van den BrinkVerkwikkender dan licht? - Dat is het gesprek, zei Goethe al ... Boekwinkeltjes.nl - Verkwikkender dan licht. De ... ... . De ervaring in een gesprek werkelijk gehoord en gezien te worden, wekt op en schenkt kracht. Wat is verkwikkender dan licht? Het gesprek * Praktijk voor Gesprekstherapie *Het sprookje van de groene slang en de schone lelie van Goethe beschrijft het beeld van de mens die de schone lelie wil bereiken, wat staat voor de weg naar de ' erlijke menselijke volkomenheid'. Het gesprek kan helpend zijn om deze weg te gaan. Verkwikkender dan licht? - Dat is het gesprek, zei Goethe al. De ervaring in ee ... PDF Wat kunt u verwachten? Gegevens: Wat is verkwikkender dan ... ... . Het gesprek kan helpend zijn om deze weg te gaan. Verkwikkender dan licht? - Dat is het gesprek, zei Goethe al. De ervaring in een gesprek werkelijk gehoord en gezien te worden, wekt op en schenkt kracht. Verkwikkender dan licht. De werkzaamheid van Christus in ontmoeting en gesprek.Zeist, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1994. Soft cover. Very Good.l 122 p. Als er werkelijk interesse is voor "het verhaal"van de ander is het alsof er een geheimzinnige bron gaat stromen. De auteur werkt als biografisch counselor. Keurig geplastificeerd ... OMSCHRIJVING 'Wat is verkwikkender dan licht? - Het gesprek.' Deze woorden uit het Sprookje van Goethe verwijzen naar de opwekkende, levensvernieuwende werking die kan uitgaan van een werkelijk gesprek.Margreet van den Brink beschrijft de weg van ontmoeting en gesprek als een ware scholingsweg, die - in tegenstelling tot meer meditatieve wegen - midden in het sociale leven kan worden gegaan. Verkwikkender dan licht? - Dat is het gesprek, zei Goethe al. De ervaring in een gesprek werkelijk gehoord en gezien te worden, wekt op en schenkt kracht. Verkwikt. Midden in de werkelijkheid van ons leven ligt het gebied waar we met anderen in wisselwerking treden, het gebied van ontmoeting en gesprek. Wie er in slaagt echt interesse voor de ander op te brengen zal - net als de ... Verkwikkender dan licht? - Dat is het gesprek, zei Goethe al. De ervaring in een gesprek werkelijk gehoord en gezien te worden, wekt op en schenkt kracht. Verkwikt. Midden in de werkelijkheid van ons leven ligt het gebied waar we met anderen in wisselwerking treden, het gebied van ontmoeting en gesprek. Verkwikkender dan licht 2e druk is een boek van Margarete van den Brink u...