mulders-gm.nl

Kom in verzet!

PUBLICATIE DATUM februari 2019
BESTANDSGROOTTE 4,56
ISBN 9789402185584
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mathijs Koenraadt
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kom in verzet! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mathijs Koenraadt. Lezen Kom in verzet! online is nu zo eenvoudig!

De auteur schreef de artikelen in deze bundel tussen 2014 en 2017 uit frustratie over diverse demografische ontwikkelingen in Nederland en in Europa. Ze zijn gegroepeerd in hoofdstukken op basis van thema's als immigratie, integratie, maatschappij en economie, niet op volgorde van tijd. De afgelopen have eeuw is de Nederlandse Staat het grootste blok aan het been van de burger geworden. Een kantelpunt komt in zicht, het punt waarop burgers zich van de staat zullen afkeren, omdat de lasten groter zijn geworden dan de baten. Ongeacht het staatsmantra dat iedereen gelijk is, kan niet iedereen gelijk verdienen aan de globalisering. Een grote groep mensen, gebonden aan het land, kan amper van open grenzen profiteren, terwijl een veel kleinere groep kosmopolieten via Kaaiman-constructies zich op kosten van het volk weet te verrijken. Het volk is melkkoe én zondebok en staat alleen tegenover een parasitaire bovenklasse, medeplichtige politici en opportunistische media. Dat kan enkel tot burgeropstand leiden.

...rken van vluchtelingen onder dwang naar onveilige situaties" ... Kom in verzet tegen staat en kapitaal - Home | Facebook ... . Het verzet in de Tweede Wereldoorlog in Nederland was verzet tegen de Duitse bezetter.. In Nederland ontstaan verschillende geheime groepen en organisaties die zich bezig houden met het verzet. Hiervoor zijn verschillende redenen. De een doet het uit liefde voor het land en de koningin (Koning Wilhelmina) terwijl de ander het doet omdat hij een communist is. Het Nederlands verzet in de Tweede Wereldoorlog is de verz ... 'Kom in verzet tegen de sluiting bij Refaja' - RTV Noord ... . Het Nederlands verzet in de Tweede Wereldoorlog is de verzamelnaam voor alle personen en groepen die tijdens de Tweede Wereldoorlog weerstand boden aan de Duitse bezetting van Nederland (1940-1945). Het verzet kenmerkte zich in vergelijking met andere bezette landen door relatief weinig gewapend en gewelddadig verzet en een zeer succesvolle onderduik, die leidde tot een grote ... Kom in verzet, dierenarts. Dit is geen dierenwelzijn. De misstanden in de intensieve veehouderij worden i...