mulders-gm.nl

Hondentraining

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,71
ISBN 1230003081426
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Luke Eisenberg
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hondentraining in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luke Eisenberg. Lezen Hondentraining online is nu zo eenvoudig!

Hondentraining: Succesvolle Hondenopvoeding Stap Voor Stap Uitgelegd (Gids Voor Hondenopvoeding En Hondentraining)De stap-voor-stap gids voor een gelukkig partnerschap met uw viervoeter!Elke hondeneigenaar wil een goed opgeleide hond die hoort wanneer het er toe doet. Honden willen ook een leider die ze kunnen vertrouwen. Met duidelijke regels en grenzen is dit mogelijk!Met de basisprincipes die hier worden uitgelegd, is het gemakkelijk om een harmonieuze relatie met uw hond op te bouwen. Rustige wandelingen zonder trekken, geen geblaf van buitenlandse honden, zorgeloos lopen - dit alles is mogelijk na het toepassen van de lessen uit dit boek!Leer hoe u van u en uw hond een onverslaanbaar team te maken, of het nu gaat om puppy, jonge hond of oude hond, met deze bewezen tips en toepassingen.

... gewoonten hebben aangeleerd. Wij bieden hondentraining en een hondenschool op maat ... Hondentraining: veelgemaakte fouten en valkuilen op een rij ... . Wij kunnen heel wat leren van honden. Door goed naar ze te kijken geven ze ons inzicht over hoe wij ze kunnen begeleiden bij de opvoeding en training. Hondentraining & Pension Cookie is een kleinschalige hondenschool en hondenpension, die is opgericht door Tessa van den Essenburg. Cookie traint in kleine groepen waardoor de begeleiding persoonlijker is en de training gerichter op jou en de hond. Professionele hondenschool in 's-Hertogenbosch. Voor deskundige begeleiding in de ... Hondentraining.nu: Voor een lang en gelukkig leven samen ... . Professionele hondenschool in 's-Hertogenbosch. Voor deskundige begeleiding in de opvoeding van honden. Wij zijn zeer breed en goed opgeleid, volgens de nieuwste inzichten en we hebben vooral geleerd dat het inzetten van agressie (dus ook stemverheffen, want dat is in de ogen van de hond grommen) zelden nodig is en zelfs ongewenst....