mulders-gm.nl

Vraag gewoon feedback, chocoladebox

PUBLICATIE DATUM oktober 2019
BESTANDSGROOTTE 12,19
ISBN 9789462722095
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Axelle de Roy
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vraag gewoon feedback, chocoladebox in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Axelle de Roy. Lezen Vraag gewoon feedback, chocoladebox online is nu zo eenvoudig!

Hoe verleid je mensen om feedback te vragen? Door ze er eerst aan te laten proeven. Wie de smaak te pakken heeft, wil meer.Met feedbackchocolade oefen je op een laagdrempelige en positieve manier met het vragen, geven en ontvangen van feedback. De chocolatjes zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar als spontane gespreksopener. In elke wikkel vind je een verrassende feedbackvraag om jou of je team te inspireren. Feedback kan dus ook lekker zijn. Vooral als je merkt wat het oplevert: zelfinzicht, persoonlijke groei, interessante gesprekken en beter contact.Laat je verrassen door de feedbackvragen in de chocoladewikkels, zoals "Stel, ik ben een auto, wat voor auto zou ik dan zijn?' en "Welk talent zou jij van mij willen kopen?'Inhoud van het doosje: 16 stuks a 12 g. UTZ Certified melkchocolade.

....95 Vergelijken - Vraag gewoon feedback - Deel 1 ISBN: 9789462722071 - Feedback is een cadeau, zeggen ze ... Vraag gewoon feedback 1 Positieve feedback (Boek) | Axelle ... ... . Maar soms voelt het als een aframmeling met een strik eromheen. Veel mensen zijn dan ook huiverig voor feedback. Laat staan dat ze er zelf om vragen.… Vraag gewoon aan je collega of team om je feedback te geven, en deel deze regels met hen over hoe ze dat kunnen doen. En als je wat feedback hebt gegeven of gekregen, vraag dan om meta-feedback over hoe je die hebt gegeven of gekregen. Het helpt veel om het minder eng te maken en het beter te doen. Veel plezier ermee! Feedback is een bo ... Vraag gewoon feedback - Deel 2: Adviserende feedback door ... ... . Het helpt veel om het minder eng te maken en het beter te doen. Veel plezier ermee! Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Je moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is. Je stuurt elkaar bij door commentaar te geven. Wie feedback geeft, kan ook feedback terug verwachten. Dat is soms onprettig, maar je leert ermee leven, als iedereen ... Vergelijken - Vraag gewoon feedback - Deel 2 - Boek Axelle de Roy (9462722080) ISBN: 9789462722088 - Het Boek Vraag gewoon feedback - Deel 2 (9462722080) geschreven door Axelle de Roy bestel je op bruna.nl! Feedback is een cadeau, zeggen ze. Maar soms…...