mulders-gm.nl

Het geluk van de sprinkhaan

PUBLICATIE DATUM september 2012
BESTANDSGROOTTE 3,61
ISBN 9789021442594
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Toon Tellegen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het geluk van de sprinkhaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Het geluk van de sprinkhaan online is nu zo eenvoudig!

De sprinkhaan, die aan de rand van het bos een winkel heeft, wil niets liever dan dat zijn klanten altijd tevreden naar huis gaan. Daarom is hij elke dag vanaf vroeg in de ochtend geopend en zorgt hij ervoor dat hij álles in voorraad heeft: van stoelen en tafels tot taarten, schubben, stekels, wanhoop en zelfs een ander leven. Ook kan hij de duizendpoot van nieuwe schoenen voorzien, in elke gewenste kleur. Alleen de zon, de maan en de sterren heeft hij niet te koop.

...Het geluk van de sprinkhaan iets aantoont, is het dat er iets dommigs aan geluk kleeft, waardoor de bezitter ervan niet te benijd ... Het geluk van de sprinkhaan - Toon Tellegen - (ISBN ... ... . en is. Gelukkig dat wij mensen zo veel minder oppervlakkig zijn, en vrijer, en dat wij erin slagen om elke dag weer iets ongehoords te denken of beleven. De sprinkhaan, die aan de rand van het bos een winkel heeft, wil niets liever dan dat zijn klanten altijd tevreden naar huis gaan. Daarom is hij elke dag vanaf vroeg in de ochtend geopend en zorgt hij ervoor dat hij álles in voorraad heeft: van stoelen en t ... bol.com | Het geluk van de sprinkhaan, Toon Tellegen ... ... . Daarom is hij elke dag vanaf vroeg in de ochtend geopend en zorgt hij ervoor dat hij álles in voorraad heeft: van stoelen en tafels tot taarten, schubben, stekels, wanhoop en zelfs een ander leven. Het geluk van de sprinkhaan is na De genezing van de krekel, Het vertrek van de mier en Het wezen van de olifant zijn vierde dierenroman voor volwassenen. Drie keer draait het daarbij om mogelijke manieren van omgaan met - gepraktiseerde door de medebewoners in het bos - een al te menselijke kwaal, eigenschap of activiteit: depressie (krekel), afscheid nemen (mier) en dwangmatig gedrag ... De sprinkhaan, die aan de rand van het bos een winkel heeft, wil niets liever dan dat zijn klanten altijd tevreden naar huis gaan. Daarom is hij elke dag vanaf vroeg in de ochtend ge...