mulders-gm.nl

Roeien naar de Volewijck

PUBLICATIE DATUM mei 2016
BESTANDSGROOTTE 12,84
ISBN 9789026333941
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Suzanne Wouda
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Roeien naar de Volewijck in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Wouda. Lezen Roeien naar de Volewijck online is nu zo eenvoudig!

Suzanne Wouda schreef met Roeien naar de Volewijck een beeldende historische roman over Amsterdam en Haarlem in de zeventiende eeuw, het Burgerweeshuis en het Dolhuys. Flora en Mare groeien samen op in het Burgerweeshuis. Na die tijd verliezen ze elkaar uit het oog. Flora trouwt een rijke koopman, Mare belandt in de prostitutie. Tien jaar later ontvangt Mare een verontrustende brief van Flora. Ze reist af naar Haarlem om op zoek te gaan naar Flora’s zoon, die spoorloos verdwenen is. Suzanne Wouda schreef eerder drie historische jeugdromans. Ze werd genomineerd voor de Thea Beckmanprijs en kreeg een Vlag en Wimpel van de Griffeljury. Net als Simone van der Vlugt besloot ze om ook historische romans voor volwassenen te gaan schrijven.

... 320 pagina's - Verschenen: mei 2016 bestel je via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor ... Roeien naar de Volewijck van Suzanne Wouda - Leesdame.nl ... . Roeien naar de Volewijck van Suzanne Wouda is een aangrijpende historische roman. Het gaat over twee meisjes in de 17de eeuw die op tienjarige leeftijd in een Amsterdams weeshuis terechtkomen. Vanaf de eerste ontmoeting zijn Mare en Flora onafscheidelijk. Roeien naar de Volewijck van Suzanne Wouda. De cover van dit boek ziet er ontzettend mooi uit en neemt je meteen al mee in de verleden tijd. Er staat ee ... bol.com | Roeien naar de Volewijck, Suzanne Wouda ... ... . De cover van dit boek ziet er ontzettend mooi uit en neemt je meteen al mee in de verleden tijd. Er staat een jonge vrouw op in rood/zwarte klederdracht. Dit zijn de kleren die men in het Burgerweeshuis aanhad. Zij staat een brief te lezen. Roeien naar de Volewijck van Suzanne Wouda. Dit was echt een prachtige historische roman! Ik heb van begin tot eind genoten van 'Roeien naar de Volewijck'! Deze roman speelt zich af in Amsterdam en Haarlem in de zeventiende eeuw. Flora en Mare zijn opgegroeid in het Burgerweeshuis. De grachten, kerken en pakhuizen, de masten van de Amsterdam bij Het Scheepvaartmuseum, de […] Over Roeien naar de Volewijck Nederland is een prachtig land met een boeiende geschiedenis, en hoewel elke stad haar charme heeft, overvalt mij altijd een speciaal gevoel als ik met de trein Amsterdam binnenrijd. In Roeien naar de Volewijck neemt Mare deel aan een rondleiding door het dolhuis en wordt dan eventjes opgesloten in een donkere cel, om te voelen hoe dat is. Ik weet niet of dat in die tijd ook al echt gebeurde, maar ik heb het zelf meegemaakt toen ik in het museum was. Roeien naar de Volewijck | ISBN 9789026333934 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Suzanne Wouda schreef met Roeien naar de Volewijck een beeldende historische roman over Amsterdam en Haarlem in de zeventiende eeuw, het Burgerweeshuis en het Dolhuys. Flora en Mare groeien samen op in het Burgerweeshuis. Na die tijd verliezen ze elkaar uit het oog. Flora trouwt een rijke koopman, Mare belandt in de prostitutie. 'Roeien naar de Volewijck, grote letter uitgave' door Suzanne Wouda - Onze prijs: €27,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Suzanne Wouda schreef met Roeien naar de Volewijck een beeldende historische roman over Amsterdam en Haarlem in de zeventiende eeuw, het Burgerweeshuis en het Dolhuys. Flora en Mare groeien samen op in het Burgerweeshuis. Na die tijd verliezen ze elkaar uit het oog. Flora trouwt een rijke koopman, Mare belandt in de prostitutie. Lees „Roeien naar de Volewijck" door Suzanne Wouda verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Suzanne Wouda schreef met Roeien naar de Volewijck een beeldende historische roman over Amsterdam en Haarlem in de zeven... Roeien naar de Volewijck. Ik schre...