mulders-gm.nl

Lieveheersvogel

PUBLICATIE DATUM oktober 2014
BESTANDSGROOTTE 9,27
ISBN 9789401602723
TAAL NEDERLAND
AUTEUR James McBride
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Lieveheersvogel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James McBride. Lezen Lieveheersvogel online is nu zo eenvoudig!

Lieveheersvogel is een opmerkelijk en tot de verbeelding sprekend boek, geschreven door de opvallend veelzijdige auteur James McBride. Het is een geweldige combinatie van geschiedenis en verbeeldingskracht, geschreven met een nauwkeurig gevoel voor detail en personages.Slavenzoon en wees Henry Shackleford is gedwongen te vluchten en wordt aan de vooravond van de Amerikaanse burgeroorlog opgenomen in het gezelschap van John Brown, een militant voorstander van de afschaffing van de slavernij. Henry wordt door de blanke Brown voor een meisje aangezien. Hoewel hij zich in eerste instantie schaamt, ziet hij al gauw de voordelen van zijn nieuwe identiteit en vrijheid.Het verhaal van Lieveheersvogel ontspint zich rondom deze twee onvergetelijke karakters tijdens een cruciaal moment in de Amerikaanse geschiedenis, waarin de afschaffing van de slavernij centraal staat. McBride diept met lef, humor en gevoel dit pijnlijke onderwerp uit en biedt een nieuw perspectief op deze beslissende periode.

... door de opvallend veelzijdige auteur James McBride ... Lieveheersvogel, James McBride - Ebook - 9789401602723 ... ... . Het is een geweldige combinatie van geschiedenis en verbeeldingskracht, geschreven met een nauwkeurig gevoel voor detail en personages. \\n \\n Slavenzoon en wees Henry Shackleford is gedwongen te vluchten en wordt aan de vooravond van de ... Free 2-day shipping. Buy Lieveheersvogel - eBook at Walmart.com Lieveheersvogel (Dutch Edition) eBook: McBride, James, Ghoos, Reinhilde, Sterre, Jan Pieter van der: Amazon.de: Kindle-Shop Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands ... Lieveheersvogel ebook by James McBride - Rakuten Kobo ... .de: Kindle-Shop Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, McBride, James - Lieveheersvogel Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Lieveheersvogel is een opmerkelijk en tot de verbeelding sprekend boek, geschreven door de opvallend veelzijdige auteur James McBride. Het is een geweldige combinatie van geschiedenis en verbeeldingskracht, geschreven met een nauwkeurig gevoel voor detail en personages. Slavenzoon en wees Henry Shackleford is gedwongen te vluchten en wordt aan de vooravond van de Amerikaanse burgeroorlog ... Lieveheersvogel is een opmerkelijk en tot de verbeelding sprekend boek, geschreven door de opvallend veelzijdige auteur James McBride. Het is een geweldige combinatie van geschiedenis en verbeeldingskracht, geschreven met een nauwkeurig gevoel voor detail en personages. Lieveheersvogel. Slavenzoon en wees Henry Shackleford is gedwongen op de vlucht als hij opgenomen wordt in het gezelschap van John Brown, voorstander van de afschaffing van de slavernij....