mulders-gm.nl

Het Venetiaans verbond

PUBLICATIE DATUM 2013-05-24
BESTANDSGROOTTE 7,20
ISBN 9789047203612
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marina Fiorato
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Venetiaans verbond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marina Fiorato. Lezen Het Venetiaans verbond online is nu zo eenvoudig!

Venetië, 1576. Vijf jaar na de nederlaag van het Ottomaanse Rijk weet een schip met dodelijke vracht ongezien Venetië binnen te varen. Even later strompelt een doodzieke man de loopplank af en valt neer op het San Marcoplein; hij heeft een `cadeauvan Constantinopel voor Venetië bij zich. Binnen enkele dagen is de stad getroffen door een pestepidemie en heeft de Turkse sultan zijn revange. Maar het schip heeft nog een verstekeling aan boordFeyra, een mooie jonge arts op de vlucht voor haar toekomst als concubine van de sultan.De wanhoop nabij geeft de Doge aan zijn architect Palladio de opdracht de grootste kerk uit zijn carrière te bouwen, een offer aan God dat zo groot is dat het Venetië van de ondergang moet redden. Maar Palladio is ook ziek en het vergt het uiterste van Annibale Cason, de beste arts van de stad, om hem in leven te houden. Maar waar Cason niet op gerekend heeft, is de aantrekkelijke Feyra, een vrouw die niet alleen op professioneel gebied zijn gelijke is, maar hem ook nog wat kan leren over mededogen.Met Het Venetiaans verbond heeft Marina Fiorato wederom een meeslepende en avontuurlijke roman geschreven met in de hoofdrol een sterke vrouw tegen de achtergrond van middeleeuws Venetië.

...Marina Fiorato. Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen) Bindwijze: Boek, Paperback (24-05-2013) Genre: Vertaalde literaire roman, novelle: Boekenliefde ... Het Venetiaans verbond | Boeken ... .nl: Het Venetiaans verbond op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Fiorato verbindt in Het Venetiaans verbond op losse wijze feit en fictie met elkaar tot een vanzelfsprekend, meeslepend verhaal. Een romantisch verhaal om precies te zijn. Want de historische setting dient bij Fiorato vooral weer als decor waartegen zich een theologisch beschouwd onmogelijke liefde ontvouwt. Even later strompe ... Het Venetiaans verbond | Venetie-Nu ... . Een romantisch verhaal om precies te zijn. Want de historische setting dient bij Fiorato vooral weer als decor waartegen zich een theologisch beschouwd onmogelijke liefde ontvouwt. Even later strompelt een doodzieke man de loopplank af en valt neer op het San Marcoplein; hij heeft een `cade Het Venetiaans verbond, Marina Fiorato - Ebook - 9789047203612 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Hebban. Voor lezers, door lezers. Ontdek nieuwe boeken en zie wat je vrienden lezen. Laat je inspireren door kenners, volg je favoriete auteurs, schrijf blogs en recensies over boeken. Get this from a library! Het Venetiaans verbond. [Marina Fiorato; Els van Son] -- Als een jonge vrouwelijke Turkse arts in 1567 naar Venetië vlucht, komt haar leven in het teken te staan van de daar heersende builenpest. Het Venetiaans verbond (E-book (ePUB)) door Marina Fiorato Taal: Nederlands Uitgave: 2013 ISBN: 978-90-472-0361-2 Venetië, 1576. Vijf jaar na de nederlaag van het Ottomaanse Rijk weet een schip met dodelijke vracht ongezien Venetië binnen te varen. Marina Fiorato Het Venetiaans verbond. Gedrukt boek . Als een jonge vrouwelijke Turkse arts in 1567 naar Venetië vlucht, komt haar leven in het teken te staan van de daar heersende builenpest. Genre Historische roman, Fictie, Romantische verhalen Onderwerpen...